Witam, mam propozycje dodania napisu obok nazwy przedmiotu (chodzi mi o róg, vortex, inferno, błogo oraz klątwę) czy jest on gotowy do użycia np.Vortex-GOTOWY, Inferno - NIEGOTOWE
Po co ? - Gdy np. ja chcę zaatakować, to nie wiem, czy róg mogę już użyć, a nie chcę sprawdzać, bo jak znam życie, to był już gotowy. Mi (i pewnie nie tylko) by to grę ułatwiło, a innym nie utrudniało.
Na nie. A po co to wgl?
Wystarczy wiedziec kiedy się użyło rogu i odczekać 2min..
Na TAK. Dlaczego ? Ponieważ tak jak @up napisał gdy nie masz pewności czy róg już działa, ale na jakiej zasadzie by to działało ? Nie opisałeś dokładnie pomysłu...
Całkiem ciekawy pomysł, przydało by się, sam wiele razy miałem takiego "faila", gdzie róg był gotowy, a ja go używałem bo chciałem sprawdzić ile zostało.
Przy rogu można by było dodać, tak samo na WvsP, ale przy inferno i vortexie według mnie nie ma większego sensu, ponieważ ma krótki cooldown.
ale można byłoby też przy vortexie ;p
Ja jestem na tak. Nie raz miałam to co napisał Wojteksy :>
Na tak. Czasami, gdy chce isc sobie zaatakować, nie mam pewności czy mam rog. Ide na exp i czasami go nie mam, przez co dedam.
Na tak, niejeden raz mi się zdarzył taki fail... Tylko daj plug-in/skrypt czy coś takiego, inaczej propozycja zapewne zostanie odrzucona.
Na tak, mam tak ze probuje rog uzyc ale pisze ze nie moge i to bylo by fajne ulatwienie.