Witam!
Razem z kolegą o nicku Marcin5moc, na serwerze MINEFOX.PL postanowiliśmy obrobić bank zachodni, byliśmy przy końcu ja wziąłem łup i misję, a kolega wpadł do dziury tracąc przy tym 100$
Proszę o naprawę i zwrot koledzę 100$, dzięki z góry.
Jedynie to można naprawić, kasy nikt nie odda bo administracja nie odpiwiada za stracone itemy.
Administracja nie ponosi konsekwencji za stracone itemy/pieniądze.
Btw. jakiej dziury??
[quote='kiroPL' pid='199726' dateline='1483013446']
Administracja nie ponosi konsekwencji za stracone itemy/pieniądze.
Btw. jakiej dziury??
[/quote
Tam przy płytce końcowej na zachodnim jest dziura z której nie da się wydostać
Może dajcie kordy i ss "dziury" bo takie puste gadanie. Co Banan ma tracić czas i szukać jakiejś dziury po banku...
Jakiej dziury wtf?! Robiłem bank wiele razy chodziłem po kątach (czekałem na łup) i żadnej dziury tam nie było... Co do tematu do @up ma rację puste gadanie. Nie ma ss więc banan nie będzie szukać tej niby DZIURY. Dajcie ss do wątka wtedy sprawa będzie rozwiązana. Co do $ to twój kolega go nie odzyska. Przykłady i wyjaśnienia masz powyżej.
(29-December-2016 13:58:38)Deszczyk_Szymon napisał(a): [ -> ]Jedynie to można naprawić, kasy nikt nie odda bo administracja nie odpiwiada za stracone itemy.
Przepraszam... ale od kiedy kasa to itemy?
(29-December-2016 20:31:58)Froxivip napisał(a): [ -> ] (29-December-2016 13:58:38)Deszczyk_Szymon napisał(a): [ -> ]Jedynie to można naprawić, kasy nikt nie odda bo administracja nie odpiwiada za stracone itemy.
Przepraszam... ale od kiedy kasa to itemy?
Możesz przestać się kłócić o 100$ których pewnie nawet nie wydałeś skoro nie chcesz dać koordów i ssa dziury tylko chcesz wyłudzić poprzez forum hajs. Nie zmyślaj, bo w tym wątku wyraźnie stawiasz na "oddanie kasy" a nie na rozwiązanie błędu, który zresztą sam zgłosiłeś...
I tak kasa to itemy w tym znaczeniu.
@up ma rację dajesz ss sprawa wyjaśniona. Jeśli ta twoja niby DZIURA jest na mniej niż 3 kratki to sprawa jest jasna. Napisz koledze żeby wyjął m60 i żeby się podsadzał bronią... Chyba proste nie?
Co do hajsu to jak ci wszyscy napisali ,,Nie odzyskasz ich". Myślę że sprawa jest jasna.