nie dostalem testera chociaz ze szybkibanan napisal ze wszyscy ktorzy w jakis sposob wsparli serwer dostana dostep do beta testow 2017
kupilem gangster'a na GTA i nic
nie wiem o co chodzi
serwer to : mineserwer.pl
a wiem to bo ogladalem live'a
(28-December-2016 16:03:44)LodomirPlays napisał(a): [ -> ]nie dostalem testera chociaz ze szybkibanan napisal ze wszyscy ktorzy w jakis sposob wsparli serwer dostana dostep do beta testow 2017
nie wiem o co chodzi
Na kogo to jest skarga? Nie masz kupowac gangstera na GTA, tylko Beta testera, na lobby jak klikniesz kompas to masz tam w lewym dolnym rogu takie 2 gwiazdki, przeczytaj sobie. Bo to nie chodzi o dowolną usługę. Musisz Napisać tak: BETA.TWOJNICK na numer 92510 (koszt - 30,75zł)
(28-December-2016 16:07:37)Lojd_XD napisał(a): [ -> ] (28-December-2016 16:03:44)LodomirPlays napisał(a): [ -> ]nie dostalem testera chociaz ze szybkibanan napisal ze wszyscy ktorzy w jakis sposob wsparli serwer dostana dostep do beta testow 2017
nie wiem o co chodzi
Na kogo to jest skarga? Nie masz kupowac gangstera na GTA, tylko Beta testera, na lobby jak klikniesz kompas to masz tam w lewym dolnym rogu takie 2 gwiazdki, przeczytaj sobie. Bo to nie chodzi o dowolną usługę. Musisz Napisać tak: BETA.TWOJNICK na numer 92510 (koszt - 30,75zł)
jakbys byl na live to bys wszystko wiedzial od szybkiego banana
SzybkiBanan mówił na live, że trzeba wyslac tego smsa, aby wesprzec serwer, bo imaczej byloby za duzo graczy dal nawet informacje w gornym prawym rogu liva co trzeba zrobic zeby miec beta testera
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.