MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: zgłoszenie o haxach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka!
Otóż gram sobie w tą grę od dłuższego czasu, i jeszcze takiego cheatera nie widziałem......moglibyście go sprawdzić??? jego nick: ExTrEmPL i gra na
wojownicy vs potwory 2. Z góry dzięki!
Brak żadnych dowodów o złamaniu regulaminu przez gracza - kosz.
a pod kątem aury itp. sprawdzałeś? jak tak to wielkie dzięki
Dlaczego ja mam sprawdzać?
Grając na w vs p 2 widziałem go multum razy, i nic nie zauważyłem. Camrakor odszedł z moderacji 2 lub 3 miesiące temu i nie ma jak sprawdzać. Brak dowodów, zły dział, nie zastosowanie się do wzoru.
a skąd miałem wiedzieć że camrakor odszedł od administracji 2 czy 3 miechy temu? i gdzie miałem napisać o tym(prawdopodobnym) cheaterze? może powiecie że kolejny bremu jest u nas na serwie? ^^ no ale jak nie spradzcicie to i tak pomogliście

#pozdro
@Up Zastosuj się do wzoru i nagraj lub zrób screenshota i napisz skargę w dziale "Skargi/Odbanowania" Smile
Na forum na przyszłość zapamiętaj, że jeśli nie masz niezbitych dowodów że użytkownik/gracz posiada wspomagacze to nie składaj skargi...
a sprawdzicie mctrawapl????? niejednokrotnie bany dostawał plis jakbyście mogli bym był wdzięczny <3
@Up mam się powtarzać ? Zrób skargę, a jeśli nie masz dowodów to nie pisz....
Sprawa moim zdaniem wyjaśniona, proszę o zamknięcie...
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie