MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Skarga [FurionPL]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Wyslane ss'y do Kamila przez ArtkSer_1
Nicki osób posądzonych: FurionPL
Najdokładniejsza data zdarzenia:27-12.2016
Opis zdarzenia:Gracz grozi Banem
Dowody: [Obrazek: image.php?di=85FK]
Sugerowany wymiar karyBig Grino Ustalenia
Serwer:Mineserwer.pl Skywars
Całego screena poproszę. Zdanie wyjęte z kontekstu. Druga skarga do mojej osoby w ciągu dwóch dni. Żałosne.
Świadkami wydarzenia są: Asiaaa, Jassiu69PL i Gobak. Rozmowa miała podłoże humorystyczne, a ów kapuś - bo inaczej tej osoby nie potrafię ze znajomymi nazwać, uwziął się na mnie i notorycznie grozi MOJEJ osobie banem. Wczoraj nieustannie dostawałem od niego spam na MSG, że jeśli zrobię krzywdę pewnej dziewczynie na SKy-Wars, zniszczy mnie i pożegnam się z serwerem.
Ad KamilXdMaster --> Uważam Twoje zachowanie kolego za dziecinne. Minecraft to tylko gra, a ty usiłujesz bawić się w strażnika, fabrykując dowody. Dzisiaj wszedłeś na innym koncie i specjalnie czekałeś, aż padną odpowiednie słowa z mojej strony i zrobisz screena. Nie wiem ile masz lat, ale na pewno nie jesteś dojrzałą osobą. Radzę więcej czasu spędzać w realnym świecie, np. czytając książkę lub oglądając kino akcji, aniżeli psuć innym rozrywkę i relaks.
Poza tym czytasz jak ty piszesz? Jakim tonem się zwracasz do rozmówcy? To świadczy o twoim braku kultury, nie wiesz kim jestem, nie wiesz kto siedzi po przeciwnej stronie monitora.
(27-December-2016 16:48:59)FurionPL napisał(a): [ -> ]Całego screena poproszę. Zdanie wyjęte z kontekstu. Druga skarga do mojej osoby w ciągu dwóch dni. Żałosne.
Te Twoje TEksty Są zalosne Napisales Do gracza ze ma bana. Widac na ss'y dokladnie to jest grozenie banem nie wiesz?
Byłem świadkiem sytuacji. Jassiu i Furion to znajomi, którzy sobie żartują. Nikt nie odebrał tego na poważnie. Niech administracja zadecyduje.
Ukarany. Regulamin jest jednoznaczny. Nie ma znaczenia, czy ktoś robił sobie żarty czy nie.
Podane zdanie miało na celu ostrzec innego gracza, żeby uważał na to co pisze, aby i jego nie spotkała podobna sytuacja, jak moja. Screen nie jest pokazany w całości. Kwestia jest wyrwana z kontekstu. Poza tym to, co napisałem nie miało formy groźby. Nie miałem nawet takiego zamysłu. Proszę zobaczyć związane z tą skargą inne tematy, by zrozumieć problem.
Tu sie Zgodze z Gobakiem co Napisal
Zdecydowalem ze niech gracz zostanie zbanowany. i niech ktos tu popaczy

http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-KamilxDMaster
Przekierowanie