MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] KamilxDMaster
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
---- Wzór ----

Twój nick z gry: Shandris
Nicki osób posądzonych: KamilxDMaster
Najdokładniejsza data zdarzenia: 26.12.2016 Godzina 23:00
Opis zdarzenia: Gracz grozi innym nieustannie banem. Składając na innych skargi wyrywa zdania z kontekstu i grozi sfabrykowaniem dowodów.
Dowody:

Sugerowany wymiar kary: Zależnie od administracji.
Serwer: Mineserwer
----
Ss ten 2 cały daj
Pisalem Juz Ze Zartowalem i Tak Widac Jak Bylo w tym temacie http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-Shandris
Niewazne czy zarty czy nie ban zawsze jest.
Gdzie tam Macie jakies dowody ze mu groze :v? Ja go Zglosilem Podalem link wyzej i widac tam za co a on co chce to nie wiem :V chyba moge ostrzegac danego gracza?

FurionPL to ten Panaderan i to tez ten Shandris Jemu Sie Ban Nalezy Bo Wyzywal I Sie Wkurzyl i Robi Ss'y se jak napisalem ze go zglosze ? ostrzegram nie rozumiesz? jak tak chcesz zebym mial bana za nwm co.. to sie baw w co innego, ide Spac nq rano Pogadamy tu, to Ze Wyslalem ta wiadomosc w tych ss'y "BO JA WYSLE ZARAZ O CIEBIE STRONE" Chodzilo o to ze mu przesle link do dzialu wyzej co podalem link.
Tu Masz ss'a Jak Sie Zachowuje na serwerze jak ostrzegam graczy [Obrazek: image.php?di=QDSH]
[Obrazek: image.php?di=KWYA]
i Ja Z Otwartym Chatem Nie Moge robic ss'y Bo Mam takiego mc akurat... Otwieram Chat Naciskam F2 i nic.. Wiec Robie tak Ss'y,Prosze sie Wypowiedziec
Na pierwszym screenie widać już bana za grożenie banem poprzez przerabianie screenów. Rekomenduję zbanować użytkownika KamilxDMasters na 24h. Jest on młody i może nie wiedział, że to co robi nie jest zgodne z regulaminem, więc należy mu się druga szansa. Ban ostrzegawczy będzie najlepszą opcją.
@up Nieznajomość regulaminu nie zwalnia cie z jego przestrzegania.
Ss są nie ważne .. Musisz dać całego ss a nie uciętego, w innym wypadku skarga trafi do kosza Smile
Pierwszy ss nie jest ucięty, a drugi nie gra większej roli.
MCKarolina Se Zrobila Mulciaka znowu wyzywa a ty piszesz dla niej ub..
Stron: 1 2 3
Przekierowanie