Witam.
Dzisiaj na evencie wygrałem 10k więc wydałem je na broń mysliwska. Nie gram tam więc przeznacze ten item na konkurs!
==============================
Wzór:
Nick z gry:
Dlaczego chciałbyś/ałabyś mieć ten item:
Coś od siebie (niekoniecznie):
RoyalCraft.pl
Powodzenia!

Można się zgłaszać do 30 grudnia.
Nick z gry: Giercarz
Dlaczego chciałbyś/ałabyś mieć ten item: Bo Mikołaj ominoł mój dom :'(
Coś od siebie (niekonieczne): Wesołych świąt i udanego sylwestra (miki ominął mój dom :'()
(25-December-2016 23:03:30)Deszczyk_Szymon napisał(a): [ -> ]Witam.
Dzisiaj na evencie wygrałem 10k więc wydałem je na broń mysliwska. Nie gram tam więc przeznacze ten item na konkurs!
Wzór:
Nick z gry:
Dlaczego chciałbyś/ałabyś mieć ten item:
Powodzenia! 
Nick z gry: Aberforth
Dlaczego chciałbyś/ałabyś mieć ten item: Gdyż nie posiadam żadnej godnej broni na trybie GTA, a taka strzelbka to idealny sposób na noobobranie.
Coś od siebie (niekoniecznie): Ta, wiem, że to na RC ale co z tego XD może wygram i będę przynajmniej mieć.
@up @up2 Ale to jest na RC ;x
Nick z gry: Zjarany12xD
Dlaczego chciałbyś/ałabyś mieć ten item: Znam GTA na pamięć, wiec nie jestem nowy, przyda mi się do questów
Coś od siebie (niekoniecznie): Chcę wygrać
Nick z gry: Szczupok
DzikaRyba
Dlaczego chciałbyś/ałabyś mieć ten item: Ponieważ będę miał 2 strzelby, i bede mogl sprzedać i zarobić na nowy item
Coś od siebie (niekoniecznie): Szczęśliwego nowego roku

Cytat:Zostawić plusa (to nie żebranie sprawdzam wasz zachęt do wygrania.)
Ostatni raz Ci to edytuję. Kolejny raz żebranie - kosz.
Tłumaczenie to jako "zachęta do wygrania" - no comment.
[Dzisiaj 22:30:26] Deszczyk_Szymon: Jak ktoa niw zostawi plusa to nie wygra

Nick z gry: abraha
Dlaczego chciałbyś/ałabyś mieć ten item:Bo nie mam go mam pol automata
Nick z gry: Dinner
Dlaczego chciałbyś/ałabyś mieć ten item: Bo go nie mam, a fajnie jest nim dedać graczy np. Deszczyk_Szymona
Coś od siebie (niekoniecznie): Tak chciałbym. Wiem, że nie wygram, bo nie dałem Ci plusa.
RoyalCraft.pl
Nick z gry: SuicideSquad
Dlaczego chciałbyś/ałabyś mieć ten item: Bo na rc mam set police psg ale tego toto nie mam

Coś od siebie (niekoniecznie): Nic i wszystko.
RoyalCraft.pl
Nick z gry: NaselienPL
Dlaczego chciałbyś/ałabyś mieć ten item: Ponieważ jakby na to nie patrzeć nie posiadam dobrych itemków. Gdybym posiadał ów broń wtedy bym był bardzo szczęśliwy.
Coś od siebie (niekoniecznie): Deszczyk_Szymon jest super i dałem plusa. Tak podlizuje się.
RoyalCraft.pl