Jak zarobić monety ja mam 10 Lvl i mam 230$ i Moj kolega ma 30LVL i ma duzo monet [nie wiem ile] i ma juz magiczne anielskie ostrze plis Pomocy
Dam Diaxa za dobrą odpowiedz

Kasa dropi z mobkow na expowisk od 15 lvla i wyżej lub na /warp odchlan z mobkow lub z bossów expowiskowych
NAJ lepiej radzę Ci expic i wbijać hajs (co że małe grosze) radzę expic a potem idziesz na większe exp i.coraz więcej hajsu jest
Myślę że pomogłem daj +
Polecam za Diamenty i Emelardy kupywać Mikstury Leczenia a za Rubiny kupywać Mięso i sprzedawać to, lub expić na Sali Nienawiści, bo tam potwory są łatwe i leci nawę dużo $ a Dyniowe Ciasta sprzedawać
Zarabiać możesz teraz nawet od 1 levelu (startowy poziom). Na expowiskach 0, 5, 10 są to grosze, jakieś 0,01$ - 0,03$. Na expowiskach od 15 - 60 od 1$ - 11$ (nie jestem pewien

). Można też sprzedawać na markecie.
Zbieraj diaxy i kupuj potki i sprzedawaj za np.100$
Ja tak robiłem gdy miałem mały lvl i sie dorobiłem
Powiem tak jeżeli chcesz mieć dobry start to zakup SMS na 100 000$. Wtedy kupisz sobie magiczne ostrze na ofertach i gra stanie się natychmiastowo łatwiejsza. Potem radzę Ci expic na expowisko poziom 15 gdyż to właśnie tam zaczyna dropic $. Nie za dużo ale mimo to możesz sprzedawać strzały, które dropic z amazonek w dużych ilościach. Jeżeli jednak będziesz czuł się na siłach to idź na warp otchłań i tam drop $. Po zdobyciu 30 levela zdecydowanie drop $ na tytanach. A potem to sprzedajesz klejnoty itd.
No ale Gracze Radzą Niesprzedawać klejnotów bo Mozna zbierac na tyraela na błogo
Skoro masz 10 lvl to radzę ci sprzedawać jedzenie , mój kolega zaczynał grę na RPG i mu to poradziłem i na sprzedarzy zarobił na ognisty miecz i części zbroi ze smoczej kości (set i miecz diaxowy ) a gdy przyjdzie expowisko 15 to sprzedawaj strzały i też trochę zarobisz ...
Poza tym nikt mię kupuje klejnotów poziom 1-3 chyba ze chce poki. Poza tym sprzedazz tych klejnotów jest totalnie nie opłacalna no schodzilyby za grosze.