MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN (Jamie)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Jamie
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Witam, wiem pisałem już raz wątek ale chciałbym uzyskać unbana, dlaczego? Ponieważ, kupiłem 2 razy Vipa + (raz na Real Life) miecz dusz, Vortex sms i róg sms. Z tego powodu jeszcze raz piszę ten wątek.
Treść Bana: Ban za: obrażanie administratora i jego działań na serwerze Regulamin zlamany Odbanuj sie wyslij sms MFBAN.jamie na naumer 92045
Serwer: MineFox.pl
Jak obraziles administratora to nie ma zmiłuj się. Nam zasłużony. Czy ktoś zna dane do Twojego konta? Może ktoś Ci to pisał?
Nie ma znaczenia czy coś kupiłeś.
Administracja nie ponosi konsekwencji za utracone bądź kupione za SMS przedmioty. Tak jak napisałem Maciek 2 posty wyżej, jak obraziłaś administrację to nie ma lekko...
maciejek to ja to pisałem.
Ale nie dość ze ban troche nie sluszny bo pisałem z gwiazdkami oto cytat
- KUR** JE**** AURA ZBANUJCIE GO A POLICJA CO ROBI KUR**-
to są wulgaryzmy w skrócie...
Prośba przysługuje tylko raz.
Nie ma znaczenia czy pisałeś z gwiazdkami czy z cenzurą na te słowa, ewidentne z tych słów da się wywnioskować co chciałeś napisać. Czyli obraziłeś policję mówiąc że nic nie robi a każdy robi co może. A serwer nie służy od wyładowania stresu, zawsze mogłeś skargę napisać, niż pisać takie głupoty.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie