MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: #PROPOZYCJA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
No hejka, mam "pomysł" aby na forum dodać nowe działy: Chodzi mi o działy dla serwera Warz.pl, i otworzyć dla niego rekrutację, ponieważ ten serwer jest zaniedbany, grają na nim i wyłącznie cheaterzy, tylko nie liczne osoby posiadają tam czystego minecraft'a... On też ma "życie" i to też jest serwer z sieci banana...
Pewnie wiele osób napisze, że 'Po co ?, Przecież i tak tam mało osób gra niech tam robią co chcą...'.
Z poważnieniem Iron
EDIT: Ostatni filmik z tego serwera został opublikowany przez SzybkiegoBanana: 27 maj 2014
Jestem jaknajbardziej za! Można by było dodać również dział dla McPvp Wink
Na TAK!
Oddzielone forum trzeba było by już zrobić dla tych dwóch serwerów, bo tu już jest i tak sporo serwerów na tym forum,ale to chyba kosztuje no ale nie wiem. Ogólnie to jestem na TAK no ale od banana to zależy gdzie będą te serwery jakie rangi itp.

Szczególnie że warz.pl jest serwerem jednym, i na nim jest jedna mapa nie ma trybów, jak w przypadku naszych więc dużo administracji nie trzeba. Te serwery i tak trzeba ulepszyć na lepsze.
@Up no wiem, że jest dużo serwerów, ale no już pisałem "one też mają ŻYCIE". Są one może trochę gorsze bo nie mają tyle trybów, bo one no jednak coś kosztują... Trzymam kciuki za tym, aby te serwery zostały tak samo dodane do listy na tym forum...
Forum mcsurvi nie ma żadnego dodatkowego serwera, można by tam dodać "poddział" warz oraz mcpvp.
Sam pomysł ok, może znajdzie się ktoś kto będzie pilnował tych serwerów Smile
Jestem na TAK, dodatkowo możnaby wprowadzić na tych serwerach alerty dot. rekrutacji, jeżeli takowa zostanie otwarta. Skoro na serwerze jest wiele osób łamiących regulamin, warto również podczas rekrutowania sprawdzać osoby pod względem wspomagaczy PvP.
Dla warza to na craftserver.pl

@Juratan to nie ma sensu NCP się resetuje o 12.00 w nocy a się nie opłaca robić rekru jak tam każdy cheatuje wyzywa spami itp co do banów to ja to pilnuje Smile i zgłaszam

ja chętnie bym się zgłośił w sm na pol gram tam 3 lata ;d
Czy przypadkiem również na warz uprawnienia ma tylko banan? Jeśli tak to "trzeba" zrobić jakąś rekrutacje ;v
@up na McSurvi.pl tak samo nie ma administracji. Przydało by się rekru zrobić Wink
@up
Przecież na McSurvi jest rekrutacja JrMod..
Stron: 1 2
Przekierowanie