25-December-2016, 14:02:23
25-December-2016, 14:22:38
Z policji jest duża szansa że wydropi ci odznaka policyjna więc jak by połowa serwera miała by takie odznaki to np. bank wschodni był by prościzną. Co do drugiej propozycji ze snajperką to zastanowił bym się z tym 1 obrażeniem więcej bo to też dużo. Drop na tą odznakę jest taki sam jak z dropu na odznakę policyjną więc ułatwiło by to grę do takiego stopnia że banki były by pikusiem. Oba pomysły moim zdaniem do kosza.
25-December-2016, 14:25:47
(25-December-2016 14:22:38)TrooxPL napisał(a): [ -> ]Z policji jest duża szansa że wydropi ci odznaka policyjna więc jak by połowa serwera miała by takie odznaki to np. ban wschodni był by prościzną. Co do drugiej propozycji ze snajperką to zastanowił bym się z tym 1 obrażeniem więcej bo to też dużo. Drop na tą odznakę jest taki sam jak z dropu na odznakę policyjną więc ułatwiło by to grę do takiego stopnia że banki były by pikusiem. Oba pomysły moim zdaniem do kosza.
ale te z mapy nie z banków czyli straz miejska
25-December-2016, 14:29:53
@up to i tak nic nie zmienia... Straż miejska to najłatwiejszy mob do pokonania. Mi zabiera 0 HP więc i tak pomysł nie przemyślany tylko zrobiony na szybko.
25-December-2016, 15:09:15
Z pierwszą odznaką jestem na wielkie nie. Co do drugiej... To też tak średnio. Najsensowniejszym rozwiązaniem byłby NPC kupujący odznaki za jedną głowę/kilka dolarów. Choć i tak to jest już za dużo... Narazie odznaki myślę, że zostaną takie jakie są, zwłaszcza, że nie problem iść na bank, zabić kilkanaście mobów i już masz...