MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: pomożecie ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym żebyscie dali rady mi jak mogę w miare szybko nazbierać na błogo i pocisk . (nie chce wymian np podmuch za pocisk itp)
Expij sobie na amazonkach jak masz dobry ekwipunek, albo jak masz vipa to na zakarzonych górnikach. Exp leci szybko, i moim zdaniem jest latwo.
Jak masz słabsze eku, to exp na danym expiowisku na którym masz dany lev łatwo się exp zdobywa jak i kasę. ja z 20 leveli expiłem na czarodziejach (20 lev exp) bo oni są latwi a potem przez kolejne 15 na (30 lev tytani). Bo tam jest drob dobry i przeciwnicy są słabi, i łatwo kasa leci.

Pamiętaj że na tytanach szybko się set niszczy.
seta mam takiego

hełm anielski
klata z otchłani

spodnie z otchłani

buty z otchłani

tyrke mam jeszcze ;/

wszytko samo naprawa na butach aura obumierania

oraz mam jeszcze amulet leczenia i podmuch
Błogo: 1 pytanie - czy na tyrce masz Demo Moc lub jakiś bonus do siły w eq? ;v
Jeśli tak to polecam Pogromce Warlordów lvl 50 i Exp lvl 40- Gwarancja szybkich klejnotów
Jeśli nie masz żadnych bonusów, też radzę ci spróbować, bo pogromca i pojedyncze Army są stosunkowo łatwe...

Pocisk: po 1 - Nie kupuj pocisku za 2 diamenty..
Tak jak poprzednio - exp najlepiej na pogromcy exp lvl 40, zbieraj na zwoje na Diablo, Baala i Mefista - tak dorobisz się go najszybciej bez wymian..

Jeśli pogromca jest dla cb za trudny, Army lvl 40 też daje ogrom klejnotów... jeśli są dla cb za trudne polecam też exp lvl 55, a jeśli na tym nie dajesz rady to idź na 35 lvl.. ;-;
Ps: Jeśli tam też nie dasz rady dobrze expić klejnotów, to niech bóg będzie z tobą .-.
na tyrce samo naprawe tylko mam i seta z dmg dodatkowym a na tym pogormcy to mi się nie chce on respić ;-; i nie dropie na nim nic ... bo nie chce się zrespić
Nie wiem od kiedy forum to Tablica ogłoszeń więc no exp sobię lvl na 20lvl expowisku i wbij do 45lvl.a i dam dobrze dropią fajne kamyki. @edit noto jak masz ten większy lvl to idź na ten portal od 45lvl.a
@up on ma 87 lvl ;-;
@down zrobimy dziś AQ i uzbierasz na zwój trutki, to tez pomaga.
trutka mi przeszkadza ;/ na 45lvl exp nie umiem i nie chce próbować expić ;/ na 40 lvl exp słabo dropią mi kryształy

pożyczyłem na wyprubowanie pocisk od Dinnera i troche na predkach po expiłem
Przekierowanie