Mam pomysł aby efekt na pierscinu niewidomych działał cały czas i niwelował efekt amuletu szalenca.
Bedzie efekt nudnosic ale zeby slepoty nie bylo.
Dobry pomysl dla tego bezuzytecznego pierścienia ???
Banan wyjaśniał kilka razy, że po prostu niektóre rzeczy, które wypadną ci ze skrzynki skarbów będą po prostu śmieciami i nie będą dużo warte, a już na pewno nie zostanie ten pierścień ulepszany o usunięcie efektów z amuletu szaleńca, który służy do expienia.
Podsumowując - na nie.
po pierwsze nie dropł ze skrzynki a po drugie niech ten efekt widzenia w ciemności działą cały czas
Fajny pomysł! Przydało by sie takie cos wprowadzic

@MokrySucha co ma to, że kupiłeś/dostałeś ten pierścień, do tego, czy zostanie on ulepszony? Nie licząc tego banan się wypowiedział w wątku, na podobny temat (ulepszenie pierścienia niewidomego)
http://mineserwer.pl/Temat-Ulepszenie-ni...C5%9Bcieni .
Nic w tym zakresie się nie zmieni.
Może od razu Amulet Zniszczenia z trwałym efektem siły? albo "Banan zrup w skszynce dziesięć procent szans na drop wzmocnionej tyrki i amuletu zniszczenia" ..... rrrrrrraaaahhhhhh czasem mnie takie pomysły dobijają.....
Pierścienie i Amulety mają to do siebie że nie każdy ma dawać jakiś super mega kozacki efekt, tylko jednak jest przedział na słabe i mocniejsze. Akurat ten pierścień jest bardzo przydatny w ciemnych salach np. rozpacz, gdzie mnie na dobry przykład ciemności tam dobijają, więc wolę stosować pierścień do ich niwelowania
Z tego co pamiętam poza tym to raz mi ten efekt działał przez pół minuty co było dla mnie wielkim zdziwieniem (spodziewam się że miała miejsce kumulacja efektu jeśli jest w ogóle możliwa ;p)
A w kwestii amuletu szaleńca to ślepota jest tym mniejszym problemem, bardziej martwi mnie w nim efekt nudności (konfuzji jak kto woli), bo przez niego różdżek nie da się używać ("
nieudany czar")
Ehhh... MokrySuchar chociaż jesteś dosyć uczciwym i trwałym graczem, to pomysły masz do kitu, powaga ;p Pewnie chciałbyś mieć życie bez utrudnień na RPG ale wtedy to żadna gra by była

Wiem moje pomysly są do d...

błąd nazwy wątku nie pomysł na pierscien cos tam cos tam prawidlowa nazwa to :
nabijanie postow bo nie chce mi sie odrabiac pracy z pszyrki
NA NIE