MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [Skarga] Danio008
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam
Zostałem zbanowany za chaty których nie mam przez Danio008
Gram na WD dokladnie o 11:19
Bije się z Danio A za chwilę dostaje bana za chaty
Chce podkreślić ze to nie pierwsza taka sytuacja z Danio, który banuje osobę nawet wtedy kiedy nie jest pewien że ma chaty.
Nie ma dowodów żeby mnie banowac
Grałem przez Skype z kolegą o Nicku: Swagdeska1337 który był świadkiem zdarzenia.
Mój Nick z gry: RonaldoIsPro
Serwer: mineserwer.pl
Czuję się urażony ze zostałem wzięty za chatera którym nie jestem
Proszę o dokladne rozpatrzenie całej sprawy
Pozdrawiam
Byłem świadkiem zdarzenia, bo rozmawiałem z RonaldoIsPro na skype i około o godzinie 11.19 - Danio zbanowal RonaldoIsPro. Nie ma żadnych dowodów, żadnych! Powiedzial bo ruszał sie dziwnie... no i co? Do tego macie skype'a i idźcie sprawdzić boshe... Grzesiek sprawdza ludzi, a nie jak Danio008 (chyba taki nick)
Nie mamy obowiązku sprawdzania graczy jeżeli jesteśmy 100% pewni, czekamy na wypowiedz Dania...
Nie mają znaczenia zadni Świadkowie- mogłeś ich po prostu przekupić by potwierdzili Twoją wersje.
Jak widzi cheaty - może banować. Nie musimy dostarczać żadnych dowodów.
(23-December-2016 12:45:42)Maciej999999 napisał(a): [ -> ]Nie mamy obowiązku sprawdzania graczy jeżeli jesteśmy 100% pewni, czekamy na wypowiedz Dania...

Wasze 100% pewności, nawet nie wynosi 5%, bo to trzeba być pewnym, a nie bo przegral walke. 1 walke przewalczyl i przegral i placz... prosze sprawdzcie, bo teraz niby bo taki regulamin i itp, itd. 100% pewności to nie było naprawde. Ale jakoś Grzesiu przed upewnieniem banuje, a banan? To już wgl widzi typa z aurą i anty-knockiem ale sprawdza! Dowiedzcie sie co to 100%, a wy zawsze swoje teksty, które pewnie macie na : ctrl+v
Ale jak mi wiadomo nie możecie banowac jeżeli ktoś nie ma chatow prawda??
To kim on jest?? Banan odrazu nie banuje .
Super no normalnie epicy helperzy :/
Banan sprawdza? Nie zawsze, zapewne rzadko bo od takich spraw jest niższa moderacja, właściciel ma inne zajęcia.
"5%" już nie przesadzaj, skoro widzi cheaty to banuje, nie będziemy każdego sprawdzać. Niby każdy tak twierdzi ale jak ktoś już by dołączył do moderacji to by wiedział, że gadał bzdury, bo sam by nie sprawdzał za każdym razem.

Cytat:Wasze 100% pewności, nawet nie wynosi 5%
tak samo moge powiedzieć o Tobie, skąd taka pewność...
(23-December-2016 12:55:10)Kornelka napisał(a): [ -> ]Banan sprawdza? Nie zawsze, zapewne rzadko bo od takich spraw jest niższa moderacja, właściciel ma inne zajęcia.
"5%" już nie przesadzaj, skoro widzi cheaty to banuje, nie będziemy każdego sprawdzać. Niby każdy tak twierdzi ale jak ktoś już by dołączył do moderacji to by wiedział, że gadał bzdury, bo sam by nie sprawdzał za każdym razem.

No właśnie nie sprawdzacie
Przeczytaj jeszcze raz co napisałam.
Nie sprawdzamy za każdym razem, jeżeli widzimy cheaty - banujemy. Mogę sie założyć, że jeżeli byś dołączył do moderacji nie sprawdzalbys za każdym razem.
Dobra, koniec tej dyskusji, niech się wypowie banujący.
Danio to doswiadczony policjant nie licze na jego pomylke.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie