MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Przynoszę do Was propozycje dotycząca topki na wd. Mianowicie chodzi o to, żeby każdy, u którego wykryto killaure miał reset statystyk w topce czyli 0 zabójstw i 0 zgonów. Często zdarzają się gracze z itemkami boskimi kupionymi za sms i kiedy się boją, odpadają cheaty. To by się przydało, bo wtedy taki cheater musiałby grać uczciwie i uczciwie nabijać staty. Jest przypadek gościa, który był pierwszy po resecie aż do 1600 killi. Teraz już grubo ponad 3 tygodnie jego staty się nie zmieniają. Gdy walczyłem nim widziałem cheaty. Gracz jednak przez jakiś czas dał radę być w topce bez żadnych boskich przedmiotow. Teraz pewnie ma setne multikino i nadal cheatuje... ten pomysł zmniejszyłby liczbę graczy wspomagających serwer kupując boskie a później cheatujac. Topka byłaby zdobywają uczciwie. Oprocz tego czy moznaby bylo zrpboc znowu reset topki?
Jestem za.
Cheaterzy gdy już wbiją Topke to potem już im zwisa czy ban będzie czy nie bedzie bo Topke już mają.
Reset był dopiero. Odnośnie Ramiresika to dostał bana
Według mnie nieprzydatne. Dlaczego? Jakby się zerowały staty po banie, to nie opłacałoby się kupować UB i serwer by na tym stracił
Na NIE, po jak by ktos dostal nieslusznego bana, to mialby usuniete staty. I reset topy, dopiero co byl.
Na TAK parę graczy z topki ma bana a statystyki nadal sa a statystyk np: 11000 trudno pobic...
@Refresh
Jestem na TAK, ciągle widzę cheaterów na WD.
Na Tak bo denerwuje mnie to że 1 kolo 1 raz w meczu użył rogu i nie używał go przez resztę meczu --_--
A 2 sugestia kolo z drewnianymi itami i skuzanym secie zabił mnie na chita a miałem set VIP Undecided
automat statów nie będzie kasować, każdy ban to sprawa indywidualna, ban może być za cheaty ale może być też za wulgi czy reklamę...
Stron: 1 2
Przekierowanie