MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: (Skarga) (sajmon66) (Macro)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: RokoPVP
Nick osoby posądzonej : sajmon66
Najdokładniejsza data zdarzenia: Załważyłem to przed chwilą
Opis zdarzenia: W pewnej minucie filmu jego widać jak ma macro
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=SbZhi1FVQwo Widać na 11:15 około Jak nie słychać myszki a w Minecraft uderza potwora.
Sugerowany wymiar kary: Prem Ban
Serwer: MineSerwer.pl
On ma mody zainstalowane wiec nie ma jak tego sciagnac jak ma odpalone damege indicators itp.
Bloody Wink
Tego sie nie instaluje do mc, tylko w myszce jest do tripla, żeby mieć macro, jeszcze trzeba wykupić w sterownikach.
Ukarany
Nie powinien dostać bana bo widać i słychać jak źle zmontował ścieżke dzwiękową, wsłuchajcie się w klikanie myszki a uderzanie lub jedzenie " kurczaka" w jakiejś minucie 10-11...
Jestem za ub dla typa bez przesady za takie cos
Po przejzeniu widac zle film zmontowany a nawet gdyby bylo ok to przeciez nie oznacza to cheatow
Jestem za ub ponieważ można się przyjrzeć że klika w myszkę :/
Ban koniec już go zbanowali ma bana więc już się niekłućmy i CII trudno ((jest ma bana nice ! ;3)) możliwe że odruchomo to klika już zapuźno widać macro teraz można mu życzyć tylko wesołych świąt xd
0_Draco_0 napisał(a):Po przejzeniu widac zle film zmontowany a nawet gdyby bylo ok to przeciez nie oznacza to cheatow
Macro to cheat, dobrze ustawiony jest gorszy od killaury.
Przekierowanie