MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: 10 faktów o mnie!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam was kochani, dzisiaj chciałbym przedstawić 10 faktów o mnie!Chce wam sie przedstawić, bo jestem nowym "userem" forum. Troche sie zalęgnełem ale chce wam powiedzieć cos więcej o sobie.

1.Mam na imię Jasiu.
2.Mam 12lat, prawie 13.
3.Trenuje karate.
4.Mam 2 osobowe rodzeństwo, brat oraz siostra.
5.Możesz mnie spotkać na Mineserwerze, na trybach RPG oraz WD
6.Mam 2 psy & 2 koty.
7.Szybko sie zaprzyjaźniam (tak mysle Tongue).
8.Dobrze się uczę w szkole.
9.Lubie oglądać YT.
10.Gram w minecrafta 4lata.

Pozdrowienia: Pozdrawiam wszystkich adminów, policjantów, policjantki, moderatorów, bossów na forum/serwerze oraz graczy! Jak kogos nie wymieniłem to teraz wymieniam! NarkaCool
Witaj, i życzę przyjemnego spędzenia czasu na serwerze, jak i forum, i szczęśliwego nowego roku i świąt. Big Grin

Masz dwa psy i dwa koty ? Ja jednym z kotem ledwie se radzę, bo trzeba kuwetę wymieniać, jedzenie kupować itp. Szacun, jak dajesz sobie radę.
(22-December-2016 12:34:20)alexkox55 napisał(a): [ -> ]Witaj, i życzę przyjemnego spędzenia czasu na serwerze, jak i forum, i szczęśliwego nowego roku i świąt. Big Grin

Masz dwa psy i dwa koty ? Ja jednym z kotem ledwie se radzę, bo trzeba kuwetę wymieniać, jedzenie kupować itp. Szacun, jak dajesz sobie radę.

Thx Big Grin
Spoko fakty, zostan jak najdluzej! Big Grin
Spoko fakty badz dlugo na forum Wink i dzieki za pozdro bo ja bossem jestem xD
Krótko, zwięzle i na temat + Smile
Witaj na forum i na serwerze.Jesli chcesz coś na RPG jakiś set złoty prot 4 lub miecz to napisz mi na /msg jak będę
Krótkie, ale a sensem Wink Zostań jak najdłużej
Fajne fakty łap +
Przekierowanie