MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Działki na Creative
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czemu resetujecie działki... Czy mogli byście ich nie resetować ,ponieważ ja z moją przyjaciółką bardzo dużo zbudowałyśmy oraz jak innych wiele osób miało ładne budowle i je stracą Sad
Z jednej strony- sprawiedliwe. Ktoś walnie jednego kloca na działce i se pójdzie z serwa.
Z drugiej strony- ile już działek, PIĘKNYCH działek przepadło przez ten durny reset? Nawet jak budujesz na niej non stop w koncu pyk i nie ma... Sugeruję jakoś to zmienić aby np. można było "zabezpieczyć" swą działkę tak żeby nie znikła nigdy.
Znów to słaby pomysł jednak, bo trolle by sobie po prostu zabezpieczali puste działki.
Właśnie, mogło by być tal, żeby Admini usuwali PUSTE działki, ja np. Zbudowałam całe miasto...Mogli by zrobić takie coś: Min.1000 klocków-nie usuwają działki Undecided
Cykliczne kasowanie działek jest niezbędne w celu płynnego działania serwera.
Ludzie tworzą coraz więcej działek, przez co baza "puchnie".
Usunięcie mało zabudowanych nic nie da, bo nie zmniejszy to mapy, a zostawi puste miejsca.
Działki zostały usunięte. Tryby zostaną otwarte po godzinie 21:30.
Mam pomysł! Można by przedłużać działki. Generalnie chodzi o to, że działki graczy nieaktywnych załóżmy przez miesiąc będą usuwane, a aktywni gracze będą mogli komendą przedłużać termin działek. Według mnie byłby to wspaniały pomysł i nie będą przepadać ładne działki Wink
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie