Witam Jutro lub póżniej bede Miał 35 Zł na SMS i Chciałbym Zamuwic
Ale nie Wiem czy VIPA+ czy 100K MAM 8 LVL Mam Piekielne osztrze i kolczasto Złoto set Nazywam sie DamianKoxVIP i mam jescze 500$ I zbieram
Na set. Co mam Wybrać bo ja Niewiem.
Wesołych Świąt

Ja na twoim miejscu wybrałbym VIP'a, ponieważ ZDECYDOWANIE łatwiej się zdobywa lvl - co idzie w kolejności - lepsze przedmioty.
@up i tak z takimi słabymi itemami VIP mało się przyda, bo nie skorzysta z wielu przywilejów, jak tańsza skrzynia tyraela, czy questy.
@topic Proponowałbym Ci kupić 100k, z tego względu, że za te pieniądze mógłbyś kupić od razu smoczy set (diax prot II) i wiele innych przydatnych itemów (np. anielskie ostrze i demo rubiny), które ułatwią ci wbijać lvl na expowiskach.
Polecam 100k kupisz sobie dobry miecz, luk i set

Lepiej kup 100k bo jak masz słaby Miecz to kupisz sobie za to Anielskie Ostrze i nawet set z smoczej kości może Ci zostanie na łuk
Pozdrawiam
(21-December-2016 18:09:21)kamilkoks123 napisał(a): [ -> ]Lepiej kup 100k bo jak masz słaby Miecz to kupisz sobie za to Anielskie Ostrze i nawet set z smoczej kości może Ci zostanie na łuk
Pozdrawiam
Fajny JEST VIP ALE 100K Lepsze póżniej jak bede mial znowu to zamuwie Vipa
(21-December-2016 18:09:21)kamilkoks123 napisał(a): [ -> ]Lepiej kup 100k bo jak masz słaby Miecz to kupisz sobie za to Anielskie Ostrze i nawet set z smoczej kości może Ci zostanie na łuk
Pozdrawiam
DZIEKI + Dla Pana Ale ZŁAP