MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Gildia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Gdy jeszcze kilka miesięcy temu grałem tutaj bardzo często, miałem gildie. Niestety, teraz trzeba ją zrobić. Co za tym idzie straciłem wszystkie itemy nawet nie zostając o tym poinformowany. Itemów pewnie też nie odzyskam. Dziękuje bardzo że moje (zapewne) ponad 50 godzin pracy w moją gildie poszło się *****...
Jezeli chodzi o /f home to mogles zapisac koordy.
Jezeli o itemy potrzebne na zalozenie gildii to "Administracja nie odpowiada za utracone itemy"

Popros VIP'a zeby Ci za darmo zrobil i tyle...
Był restart survivala 4 miechy temu. Zarówno gildie jak i mapa zostały zresetowane.
Gildie i mapa zresetowana ale itemy nie... aha, czyli moje 20 diax setów siedzi sobie daleko daleko w kamieniu <3
(06-March-2015 11:14:04)Banacki napisał(a): [ -> ]Gildie i mapa zresetowana ale itemy nie... aha, czyli moje 20 diax setów siedzi sobie daleko daleko w kamieniu <3

Nie jest to wina administracji ze nie zapoznałeś się z informacjami dotyczących zmian które były napisane na forum oraz na samym survivalu czy jak to określić "zaspałeś".

Temat do zamknięcia ponieważ przedmiotów nie odzyskasz.
(06-March-2015 11:27:25)skylifev napisał(a): [ -> ]
(06-March-2015 11:14:04)Banacki napisał(a): [ -> ]Gildie i mapa zresetowana ale itemy nie... aha, czyli moje 20 diax setów siedzi sobie daleko daleko w kamieniu <3

Nie jest to wina administracji ze nie zapoznałeś się z informacjami dotyczących zmian które były napisane na forum oraz na samym survivalu czy jak to określić "zaspałeś".

Temat do zamknięcia ponieważ przedmiotów nie odzyskasz.

Chyba nasz racje że zaspałem tee... 4 miesiące jak ktoś mówił Big Grin
Przekierowanie