MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone][UB][MasterLoczek]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : MasterLoczek
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Jak coś już powiem na początku, że piszę UB w sprawie mojego kolegi. Graliśmy sobie na SuperSkyWarsach, i tu nagle ban.. Na forum, żadnej skargi na niego nie było, a na serwerze nie było żadnego admina ( może był na /v ), ale jak by był to powinien go sprawdzić. Podejrzewam też AC o danie mu tego bana. Nie wiemy nawet kto go zbanował. Jestem święcie przekonany, że jest on czysty bo siedziałem obok niego. A w pvp jest on bardzo dobry, ( nawet graliśmy to spotkaliśmy paru cheaterów ) Proszę o interwencję tej sprawie bo bezpodstawnie dostał bana .. Co jest jeszcze dziwne 10 minut temu kupił vipa ..
Treść Bana: [attachment=1857]
Serwer: MineFox.pl
Ban za KillAure od AC, UB "prawdopodobnie" nie będzie :<
Polecam w takim razie ulepszyć AC ...

@down: a jednak gra ..
No klepał się z dwoma cheaterami ..
jak powód killaura, to ban od AC. Może klepał się w tym czasie z cheaterem? W takim przypadku cheater mógł uderzyć bota spawnującego się nad twym kolegą. Tak btw, podobno Loczek już tu nie gra? Wink
Ten AC się nie myli. Jest on nowy, dobrze skonfigurowany. Działa 100% dokładnie, bez żadnych problemów. Odrzucam.

[Obrazek: image.php?di=GUOD]

Witaj Graczu, Twoja prośba o odbanowanie została rozpatrzona negatywnie.
Dalsza gra na serwerze jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Przekierowanie