MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam , znowu mam głupi pomysł (tak myślę).

Chodzi o to ,żeby dodali na serwerze strzykawki...
Działały by jak demo rubin na RPG.

Do widzenia ! (Już widzę tą falę hejtow)
To jest GTA a nie jakies RPG... W GTA 5 nie bylo czegos do leczenia tylko byly apteczki, moglibysmy dodac apteczki ze po kliknieciu uleczela by iles hp. Wink
Z falą hejtów się mylisz.
Dobry pomysł! Spodobał mi się, choć... ktoś sobie taką strzykawkę sprawi po czym naładuje z 5 i jest nieśmiertelny na banku. Ale pomysł całkiem spoko, jednak jestem na neutral, ponieważ... Wyważenie GTA legło by w gruzach.
Czkamy na texturę Wink
Całkiem spoxik pomysł podobny jak na RPG Smile Super

Jestem na GIGA TAAAAAKKKK
GtaMASTER jak mówisz że głupi pomysł to po co go piszesz?
Witam.
Jestem na nie.
Mamy do leczenia potki i to całkiem sporo.
Taka strzykawka byłaby wielorazowa więc kupowanie potek na trudne questy byłoby już bez sensu. Poza tym to dziwne, takie ładowanie strzykawki...
Poza tym przygotowałbyś chociaż teksturę tej strzykawki jak już piszesz propozycję.
PS. Skoro TY uważasz, że twój pomysł jest głupi to po co go piszesz?!
https://www.youtube.com/watch?v=LLpIMRowndg
Pozdrawiam
Widzę, że kolejny dziwny dość pomysł, ale nie aż tak głupi jak pomysły pana leona. W sumie całkiem spoko pomysł np. gdyby dodał 2hp lecz też trochę nie wyważony, bo po co wtedy potki(i tak mało osób je ma). Ale gdyby strzykawka kosztowała 70000$ to myślę, że byłoby spoko.
Jestem ani nie na tak, ani na nie.
W sumie pomysł fajny. Trseba by było to troche wywazyc ale na ogół to sam pomysł fajny. Warty uwagi banana z pewnością
oczywiście że nie, od razu błogo i klątwe... dobre żarty.

Ty GTAMaster i leon powinniście podać sobie ręce, nie trudzcie się z pisaniem wątków bo nie macie żadnej wizji w tworzeniu cokolwiek godnego uwagi.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie