MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] WvsP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć!

Jak widzicie po temacie chodzi mi o tryb Wojownicy vs Potwory, wkurza mnie to że gdy jestem wojownikiem i zabijam potwory jak każdy gracz. Enderman robi portal w bazie potworów gdzie nie można wejść,co chwile potwory się tam teleportują i nie można ich zabić. Jestem za tym żeby zablokować endermanowi możliwość robienia portalu. Smile
Jestem na NIE. Enderman robi tak portal by potwory mogły uciec i to jest przydatne. Gdyby tak nie było to zapewne każdy boss (oprócz smoka,giganta i zjawy) nie dał by rady wygrać z załóżmy graczem z smoczym.
Zablokowac portale? Chyba po to ta klasa jest, żeby te portale robic. Na NIE
Zablokować robienie portalu to raczej nie, ale można zablokować żeby nie mogli robić gracze w środku bazy, bo są tacy gracze, a to denerwuje.
Co do wogóle zablokowanie portalu to nie ma mowy to jest ułatwienie dla potworów, żeby mogli się szybciej/łatwiej dostać do świątyni/graczy, bez tego to wojownicy będą mieli jeszcze większą przewagę niż teraz Wink
Pomysł na NIE

Ale można pomyśleć od zablokowanie robienia w bazie.
Przepraszam mój błąd chodziło mi o to żeby zablokować robienie portalu w bazie potworów.
Było dużo takich wątków, a Banan napisał jasno: Nie .
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie