MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: (Propozycja) Nowy Tryb
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, w tym wątku chciałbym zaprezentować wymyślony przezemnie nowy tryb.. Tryb ten polegałby na walkach 1v1 lub 2v2 w klatkach...
Troszke przypominałby (jeśli ktoś ogląda) World Wrestling Entertainament (WWE). Byłyby 2 brendy WWE Raw i WWE SmackDown i comiesięczne gale takie jak są w prawdziwym WWE np. WWE Tables Ladders and Chairs lub WWE Survivor Series. Krok (I) losowanie brendu po wejściu na serwer 1 razowo. Krok(II) znajdowałbyś się na wykonanych arenach ( masz 1 minute na wejście z rampy do ringu jak masz walkę ) Krok (III) bitwa na przedmiot np. mięsko (ostrość 1) za wygrywane walki dostaje się pieniążki za które można kupować zbroje i bronie (miecze drewniane z sharpness 1,2,3,4,5 ) Stopniuje się umiejętności w 10 walkach (stopnie umiejętnośći (I)-Brąz (II)-srebro (III)-złoto (IV)-platyna (V)-diament i najlepsze (VI) arcymistrz)...
daje przykład wylądowałem w złocie i chce platyne za 6 kolejnych wygranych walk z rzędu przechodze na platyne a jak przegram 6 walk z rzędu spadam range niżej... Dla najlepszych klasy arcymistrzów którzy mają najwięcej zwycięztw dostają walkę o pas wybrane przez was pasy:
-Pas Światowy WWE
-Pas Interkontynentalny
-Pas Rzeczypospolitej polskiej
Mistrzowie mogą sami wybierać przeciwników o pas jeśli ktoś inny nie ma już zaklepanej walki o pas (zawodnik który nie ma pasa i chce walke musi pokonać mistrza 1 raz najpierw o miano pretendenta a 2 raz o pas...
Mistrzowie mogą zmienić brand (tylko 1 raz)..
Na poszczególnych galach są organizowane specjalne walki o pasy (walka o pas tylko na specjalnej gali COMIESIĘCZNEJ) np. na survivor series będą organizowane walki np. 5vs5.

To byłoby na tyle w moim wpisie jeśli ktoś chce dodatkowe informacje pisać na wątkach prywatnych...

Zrozumiem jeśli to odrzucicie..... (Chcętnie pomoge w budowie gal)
Pozdrawiam serdecznie... Smile
Jestem na TAK bo zawsze gdy chcę się zmierzyć zkimś 1vs1 to muszę iść na inny serwer ..
Bez sens, chyba nie tylko ja tak myślę. Co miały by dawać te pasy ? Po co czekać miesiąc na jedną walkę? Do tego wyobraz sobie, ze ktoś się odpali, pomysł nie do końca przemyślany...
Eeee, trochę to skomplikowane. I tak banan nie za bardzo korzysta z pomysłów graczy, bo najczęściej są one najzwyczajniej durne, zbyt op, lub takie które nie przyciągną zbyt dużej uwagi. Na nie.
e ja mam jedno podstawowe pytanie :
gdzie link ze skryptem?
Wiem z tymi pasami przesadziłem ale tryb mógłby być fajny (chyba).

SKKF3 skrypty niedługo prześle..

Ja już buduje areny dla zabawy na Creative Smile
Pozdro!
@up Po co piszesz propozycje do której nawet nie przygotowałeś potrzebnych rzeczy?
Cytat:SKKF3 skrypty niedługo prześle..
Niedługo czyli ile?

Na NIE
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie