MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UnBan] [jul100]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : jul100
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: chce dostać unbana, ponieważ dostałem perm, że powiedziałem do redoshi dałn i dał mi perm chce chociaż dostać czasowego PLS
Treść Bana: Obraza Administratora
Serwer: Mineserwer.pl

powiedziałem dałn ponieważ byłem wkurzony na czitera który mnie zabił
To tak, zaraz jak wszedłeś na tryb zacząłeś pisać jak to ci co na coś tam głosują są idiotami :v potem przyczepiłeś się do jakiegoś gracza bez powodu na końcu nazwałeś go "dałnem", potem do innego, tyle że tym razem kazałem ci się ogarnąć i coś tam do mnie pisać zacząłeś i na końcu "nie wierze w tego "dałna"". To że cie cheater zabił to nie powód żeby wyzywać każdego w koło :v

Jak dla mnie na ub nie zasługujesz, nazywanie kogoś "dałnem" to raczej jest obraza, a za obraze administracji jest perm + wyzywanie i prowokowanie graczy.
Ale dlaczego dałn mocno to go obraziło że perm nie byłem banowany nie dostane ostrzeżenia bana na 10h ? czy 24 ?
Najpierw obrażacie a potem wielkie poruszenie obraziłeś Go a teraaz płacz. Jest złamanie regulaminu to jest i kara
Ale się pytam czm dostałem perm ? inni gracze przezywają gorzej odemnie i dostają bana na 4h a dlaczego ja perm ?
Bo Ty obraziłes moderatora

A za obrazę administracji jest perm.
Poczytaj sobie co to jest dałn niby nie taka wielka obraza ale jak wiesz co to jest to już wielka obraza. To samo tyczy się cwela mało kto wie co to znaczy a często pada to słowo. Osobiście żadne z tych mnie nie bawi i uważam że takie zachowanie powinno się wyplenić.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie