1.dodanie naboi bazooki do sklepu 64 stak za 80$ to by bylo fajne
2.dodanie na spawnie ale gdzies indziej jakies najezdy mobow eventow albo wojska tak podobnie jak na rpg jak wam sie podoba dajcie diaxa P:
1. Za tanio.
2. A jak graczą się pobiera txt i przez bug itemki dropną? Gdy takie bossy będą to możliwe że nawet najlepsi gracze nie uciekną od tego
Na NIE
naselienpl to szybki tak wymysli zebym tak nie bylo
naselienpl jak piszesz kolorowo

@up 2 wszystko wyjaśnił jak dla mnie.
Również na NIE.
Ten cały pomysł to dno.
Może jeszcze dodać bazooki za 800 $ ?
Nie.
1.Za tanio, pozatym teraz, by zdobyć tnt trzeba się naprawcować nieco więcej.
2. Po co, gdzie to zrobisz? Co by to zmieniło? Tylko to, że byłby na spawnie chaos.. ataki no nie na takim malutkim spawnie jaki mamy na GTA.
Chciałbym też, abyś nauczył się w końcu, jakie propozycje podaje się na forum. A nie wymyśliłeś se coś i od razu piszesz na forum, ponieważ.. no właśnie ponieważ co? To chyba oczywiste, że tak bezsensowne pomysły nie zostaną przyjęte, jak z tymi twoimi napadami na sklepy. Ostatnio pojawiłeś się na forum i próbujesz wyprowadzić tryb z równowagi twoimi wyprowadzającymi z równowagi propozycjami. Mam nadzieję, że te napływające dziwaczne propozycje się skończą. Aczkolwiek przynoszą one dużo śmiechu, jak tylko widzę w dziale GTA wątek o tytule "pomysl/propozycja" autorstwa pana leona to szykuję się na to, że będzie zabawnie.
Niezłe pomysły ziom. W dechę. Szkoda, że pewnie na lepsze Cię nie stać i zaśmiecasz tym forum. Daj jakiś w końcu przemyślany pomysł, a nie tylko jakieś, które albo nic nie zmieniają albo totalnie rujnują ekonomie serwera i cały sewer jak. np ataki na spawn...
1. Za tanio - banan sam wspominał, że nie da i nie będzie się dało zdobyć naboi do bazooki niżeli z alkaidy i ewentualnie sklepu za głowy.
2. Totalny bezsens. Po co? U nowych graczy wywołałoby to panikę i zdziwienie. Spawn GTA na dodatek jest O WIELE mniejszy niżeli ten na RPG. Tam można robić najazdy bo jest przestrzeń...
* - Pomyśl z siedem razy zanim coś napiszesz, popraw ortografię i estetykę pisania i pomyśl z dzięsięć razy nad swoimi pomysłami bo są po poprostu... głupie. Nie zaśmiecaj też forum.
Nie i nie oba pomysły są totalnie nie wywazone i glupie...
Bez sens... Wszystkie uzasadnienia na odpowiedz NIE masz powyżej. Do kosza jestem na nie.