Mam Pytanie Bo gdy jest się w Samochodzie I bije Ninje To on się nie tepa i bije się normalnie bo mój kolega Tak robi A ja chce wiedzieć czy to legalne bo chce Zabijać Ninje chce ich zabijać Legalnie ?
Legalne, po za tym czasem się tepa i czasem jak siedzisz w aucie, w sumie bardzo często potrafi Ciebie zabić. Więc zabijajć tak ninje, nie jest się nieśmiertelnym i nawet łatwo zginąć, więc to chyba nie jest bug.
(18-December-2016 19:01:55)Dinner napisał(a): [ -> ]Legalne, po za tym czasem się tepa i czasem jak siedzisz w aucie, w sumie bardzo często potrafi Ciebie zabić. Więc zabijajć tak ninje, nie jest się nieśmiertelnym i nawet łatwo zginąć, więc to chyba nie jest bug.
Wiem Tepa się ale już zadziej i łatwiej go zabić
Skoro zadaje ci obrażenia, a zwyczajnie łatwiej go zabić to nie jest to Bug.
(18-December-2016 19:54:46)XxGhostekxX napisał(a): [ -> ]Legalne, po za tym czasem się tepa i czasem jak siedzisz w aucie, w sumie bardzo często potrafi Ciebie zabić. Więc zabijajć tak ninje, nie jest się nieśmiertelnym i nawet łatwo zginąć, więc to chyba nie jest bug.
A żeby to robić musisz mieć auto i prawo jazdy więc jednak 3000$ musisz zabić, co nie jest mało na GTA, więc żeby sobie tak zabijać ninje jakoś musisz zapracować więc wykorzystywaniem buga bym tego nie nazwał.