MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kłopoty z logowaniem na RoyalCraft i MineFox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siema. Mam pytanko i prośbę do administracji.

Pytanko jest takie: Czemu jak wchodzę na moim nicku wyskakuje mi info że muszę się zalogować? przecież ja nigdy nie grałem na tym serwerze.

Prośba moja jest taka by jeśli by to było możliwe to znaleźć tego złodzieja konta lub naprawić rejestrację. Naprawdę was proszę o pomoc chciałem se na Quake zagrać i dodam że na jakimkolwiek nicku bym tam nie wchodził to nie będę mógł przez tą rejestrację tak samo z tym się stało na MineFoxie

Proszę o pomoc będę wdzięczny za każdy pomocny post, który pomoże ustalić czym to jest spowodowane.
Zmień nick
Pisałem że próbowałem z żadnym nickiem nie wychodzi
Mam to samo co iron Huh
Hmmm
Ja tak np nie mam ale to dziwne
no podejrzane zgadzam się póki co MS to jedyny serwer z waszych najpopularniejszych na którym tak nie ma a inne ot co jakie ładne logowanie nic nie można tam zrobić Big Grin
Trochę nie rozumiem co sie dzieje, ale wydaje mi sie ze chodzi ci o to ze ktoś sie zarejestrował na twoj nick, kazdy serwer ma swoja baze haseł nie jest tak ze sie zarejestrujesz na minefox to masz to samo na rc czy ms, jak masz problem to moge ciebie odrejestrowac bo wiem ze ty to nie podszywka czy cos Smile
tak to prawda ja nie jestem żadną podszywką tylko w jakiś sposób nawet na innych nickach nie mogę się tam zarejestrować więc dzięki za pomoc Kalis możesz mnie tam odrejestrować a ja zara wbiję i się zarejestruję i temacik można zamknąć Big Grin
Możesz już zamknąć Kalis sprawa rozwiązana Smile
Myślę że dlatego że poprostu ktoś się wbił na twoje konto lub jakas podszywka bo nie ma innego wytłumaczenia tej sytuacji
Stron: 1 2
Przekierowanie