MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Moje początki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Uwaga!

W tym materiale mogą znajdować się treści niezgodne z prawdą! Nie można nikomu ufać! Big Grin
Może sie tak stać, ponieważ nie wszystko jestem w stanie zapamiętać! Koniec uwagi!

Wszystko się zaczęło kilkanaście (może kilkadziesiąt) miesięcy temu albo może rok temu... nie wiem, nie ważne, jak zwykle się nudziłem, odpaliłem minecraft i zauważyłem, że nie mam żadnego serwera w liście... odpaliłem przeglądarkę internetową, wpisałem stronę mclista.pl i zacząłem szukać... wchodziłem na jakieś serwery... ale od razu gdy wbijałem, po prostu... "wiedziałem, że już na nim nie będę grał"... było kilka tych serwerów...
aż w końcu znalazłem serwer mcsurvi.pl ... Grałem na tym serwerze trochę... aż w końcu dostałem banana (bana xD) za rzekome "Cheaty" (pewnie od jakiegoś anticheata) na kits pvp... Tak mi się nudziło... więc znów to samo! Odpaliłem przeglądarkę internetową, wpisałem stronę mclista.pl i zacząłem szukać... szukałem... dodawałem serwery... usuwałem serwery... tak jakieś 100 serwerów później znalazłem serwer minefox.pl... mówię ok! Wbiłem na serwer, moje pierwsze wrażenie? Plagiat McSurvi.pl (nie wiedziałem wtedy, że to są serwery banana XD)... Ok, gram... pierwszy tryb, na który wbiłem, to... yyy...
chyba creative... albo pvp kits... nie pamiętam... mniejsza o to... grałem sobie... serwer mnie się spodobał i gram na minefox do tej pory Big Grin

To tyle Big Grin

Pomysł od Macieja, ale wszystko napisane całkowicie samodzielnie Big Grin
Megaaaaa krótkie :3
Ale Plusa dostaniesz Big Grin
Krótkie i fajne
Fajne, dobrze i szybko się czyta
zgadzam sie z @up i @up2
krótkie i fajne,fajnie sie czyta w sumie
Przekierowanie