MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: OMEGA - Nowy BOSS/QUEST na RPG
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Jak zapewne część z Was już zauważyła powstał nowy quest dla 60 lvlowców - Omega to na dzień dzisiejszy najtrudniejszy z questów, gdyż nie tylko sama droga do bossa jest mega trudna, jednakże sam boss jest równie wymagający.

Życzę powodzenia Waszym drużynom Wink
Próbowałem go wczoraj przejść Tongue. Tylko coś nam nie wychodziło, później niektórzy poszli na afk i na tym się skończyło xd. Mógłbyś zrobić kiedyś live i będziesz mieć większą ekipę.

Ogółem niezły quest. Tylko trzeba mieć zgraną drużynę.
Polecam zrobić ten Quest w grupie, z która gadacie na TS3, gdyż wtedy możecie się na spokojnie z każdym szybko porozumieć.
Jeśli nauczycie się pracować ze swoją grupą, to Quest będzie dziecinnie prosty Smile
Na początku piekielna trójca była słaba. Gracze dopiero uczą się robić Quest ^^
Ehh, dobra jeszcze tylko 39 lvli i Omega jest moja xD
Mi 23 lvle brakuje, ile kasy lub co sie za to dostaje?
Usiłowałem z Varkiem, Ironem, tesaszem i jeszcze kilkoma osobami, przeszliśmy przez 1 drzwi ale problem był taki, że banan nie postawił płytki, tak to byśmy przeszli przez 2 drzwi, tak to bez grupy conajmniej 6 osób nie ma szans z tego 2 os. muszą mieć błogosławieństwo inaczej jest strasznie ciężko
wiec probowales w pirewszy dzien gdy byly beta testy, na kolejny wszystko dziala bez problemowo - wtedy krecilem tez odcinek.
Ja chyba jako jedyny padłem ofiarą omegi - pozostałości po beta testach Smile
Mnie też ubila Big Grin
Fajne, nie powiem ;p!
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie