Zniknely mi efekty z seta z odchlani miałem spodnie i klatę z otchlani z efektami i zwojami na niej i mi nie działa.Miałem klate z hp i spodnie z dmg i mi nie działa.
Wsadziłem ten set do skrzyni na działce a przecież mozna go dawac do eq i enderchestu ale w skrzyni efektu nie powiino stracic szczegolnie ze pare miesiecy temu dostalem spodnie z dodatkowym hp dalem do skrzyni i dzialalo dalej ...
Prosze o POMOC

Zdejmowalem,Wychodzilem z serwa i nic

Pierwszy raz dawałeś do skrzyni ten set?
Możliwe, że właśnie, przez to, że schowałeś do skrzynki na działce. Piszę tam wyraźnie, żeby nie wkładać tej zbroi nigdzie poza enderchestem.
Tak a tamten ktory kiedys dostalem tez pierwszy raz wsadzilem i dzialal a ten nie chce
Tamten poprzedni set pewnie po prostu wyjąłeś za szybko aby zdążył się zepsuć.. nie dzieje się to od razu.. a to, że mimo uprzedzeń, wątków a nawet samemu napisowii na secie, na przekór wszystkiemu dałeś zbroje do skrzyni, mimo tak wyraźnych ostrzeżeń, to już problem twój I twojej ignorancji..
Pisze o skrzyni Enderowej a po zwyklej skrzyni nie powinno nic byc po drugie tamten set trzymalem tak z 2 dni a ten 5-10 minut
"Nie wkładaj jej nigdzie poza ekwipunkiem i enderchestem"..
Po 1 - Czytanie że zrozumieniem, a po 2 czytanie że zrozumieniem.. -.-
Pominę już fakt, że efekt setu z otchłani kiedyś znikł mi raz po włożeniu hełmu z nim do enderhesta...
Bo po skrzyni nic się nie dzieję wystawiłeś na oferty lub market więc skasowało w innym przypadku nic by się nie stało. setki innych graczy też ten set posiada i nikt problemów z nim związanych nie odczuwa, no chyba że robi coś innego niż set zaleca.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!