MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] {[MS]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: MrAjno
Nicki osób posądzonych: adiczr
Najdokładniejsza data zdarzenia: 13.12.2016 godz 18:30
Opis zdarzenia: dzisiaj koło godziny 18:30 gracz adiczar zadzwonił do mnie na skype powiedziałem mu że nabyłem amulet leczenia i powiedział mi żebym mu go pokazał poszliśmy na warp wymiana pokazałem mu w oknie handlowym i on zaproponował wymiane za miecz adamentowy zgodziłem sie ja wstawilem amu on wstawił miecz nacisnołem akceptuj on zabrał miecz i mój amulet Sad
Dowody: http://screenshot.sh/oAETwzsOmvv9W , https://zapodaj.net/7ee79f2b1f524.png.html tu są dowody że mam amulet a drugie ze nie mam. Mam jeszcze dwóch świadków Misiuk2 i skydiks
Sugerowany wymiar kary: oddanie amuletu lub ban
Serwer: MineSerwer.pl
Zawsze mogłeś po prostu schować tę rzecz, Świadkowie tutaj nic nie dadzą, takie rzeczy się nagrywa.
gdzie schować? dzialki nie posiadam a w enderchescie zrobilem screena
Zgadzam się z Kornelką takie rzeczy się nagrywa SS nic nie dadzą nawet w twoim przypadku nie widać żebyś miał takowy miecz.
( Tak co do wymiany to się ci nie opłacało i tak Tongue Adamtetowy za Amulet leczniczy Tongue)

(13-December-2016 22:53:28)MrAjno napisał(a): [ -> ]gdzie schować? dzialki nie posiadam a w enderchescie zrobilem screena
Mogłeś np. komuś go dać ? Albo coś innego wypowiedziałem się tam powyżej .
Odrzucam skargę, tak jak Ci napisali wyżej takie rzeczy się nagrywa. Ss skrzyni nam nic nie da iż mogłeś tego przedmiotu nie mieć i chcesz go teraz mieć poprzez oszustwo administracji.

SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie