MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: NibyZamMulti
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Elo elo to ja Svd_Karol1337 dostalem na forum bana za muti cytuje slowa bana : ban za multi blueslimepl. Po 1 Blueslimepl to moj brat. Po 2 czemu banujecie a nie zapytacie dajcie mi unbana bo to brat nie sluszny ban
Dlaczego wczesniej nie zglosiles multikonta na forum?
Zapoznales sie z regulaminem?
Blueslime to jego brat... grają na tym samym ip (mówił mi że na jednej z serwerowni też go Banowali ale dostał ub)
Blueslime nagrywa wraz z bratem na yt. Można tym potwierdzić ;v
Adwokaci niepotrzebni, autor tematu umie pisac. Nie ty jestes od potwierdzania czyjegos multikonta
To nie sa multi???? Jak ktos ma brata to co trzeba od razu zglaszac tak czy siak kazdy admin tego nie przeczyta.
dobra, zakonczmy temat zmienilem nick na inna premke blueslimepl to moj brat zglaszam ze moj nowy nick staly to bedzie xKarol216_ Nie banujcie mnie i blueslimepl
Wcześniej zdjąłem bana na Svd_Karol1337. Jeżeli z jednego adresu IP jest założone więcej niż jedno konto na forum - traktowane jest jako multikonto. Wystarczyłoby że napisałbyś adminowi/mi informację w prywatnej wiadomości i nie byłoby problemów.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie