MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dodawanie sobie punktów.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Pisze w sprawie pomocników na trybie PaintBall.
Pomocnicy - Creepcia oraz Minik435 po prostu dodają sobie punkty na tym trybie.
Jakoś w ubiegłym tygodniu Creepcia z dnia na dzień z klasy Porucznika przeskoczyła na Mistrza wojennego. Różnica punktów? Około 50 000. To jest niemożliwe. Jak i to, że wczoraj pan Minik435 był na pozycji 10, a obecnie jest na 5. ;')
Na chłopski rozum... na PaintBallu gram dość często. Od ponad kilku miesięcy. Więc widzę kto ile zdobywa punktów, jak gra i jak często.
Uważam, iż jest to niesprawiedliwe wobec innych graczy w top 10, którzy uczciwie zdobywali punkty poświęcając na to swój czas na tym serwerze.
Mam nadzieję, że administracja rozpatrzy tą sprawę oraz, że zostaną cofnięte "fałszywe" punkty oskarżonych. Dziękuję.
20malwa20

[attachment=356]
A może mają dobre itemki ? I są przez to koxami ?
A może temu że jest w weekendy happy hours nie pomyślałaś ? Big Grin
Faktycznie w weekendy jest happy hour wiec nie wiadomo. Nie gram na PB wiec nie wiem jak to jest, ale Minik i Creepcia pisali, że jest happy hour i tam "nołlajfią" Są oni ogarniętymi graczami więc nie trzeba zaraz wyciągać takich wnioskow tylko dlatego, ze sa pomocnikami.
Ups, nie te staty D:
my tutaj Happy Hour i inne robimy, wiesz?

nie tylko w weekendy
Tak, to prawda. Dodałam sobie punkty. Chciałam się tylko pobawić tymi zabawkami na Pb. PS ostatnio na zebraniu administracji które niby było odwołane ale nevermind padło słowo o ekonomii, i pomoc/moderacja z dostępem do niej może dodawać sobie co chce, ale nie ilości typu 999999999, weź to pod uwagę.

PPS i tak wbiłam swoje he he. Niemałe ilości :v
No nie wiem, zaczekajmy na wypowiedz Kalisa. Ale zgadzam się z wypowiedzią autora tematu (byle żeby nie było zaraz hejtow) ze nabijanie punktów jest trochę nieuczciwe, nie mogę jednak tego potwierdzić bo praktycznie tam nie gram ;c
Co do Kalisa to ja nie chce nic mówić ale sam miał kiedyś chęć dodania mi pkt po konsultacji z nim ale ok
(03-March-2015 21:08:44)SnowPL napisał(a): [ -> ]A może temu że jest w weekendy happy hours nie pomyślałaś ? Big Grin
Owszem pomyślałam. Ale jak z dnia na dzień +40pkt ? To troche przesada, nawet dla tych "ogarniętych".

(03-March-2015 21:20:00)Creepcia napisał(a): [ -> ]Co do Kalisa to ja nie chce nic mówić ale sam miał kiedyś chęć dodania mi pkt po konsultacji z nim ale ok

To fajnie by było jakbyście pomyśleli o innych graczach, którzy nie mają takiej możliwości i grają uczciwie.
Nigdzie nie napisałam ze NIE DODAŁAM pkt.
nawet wojmile wie...
ja powiem jedno, nie zależy mi na tej topce, randze itp itp, tylko na broniach.
teraz rozsiadam się w fotelu i słucham wszystkich uwag jakie to okrutne i niesprawiedliwe.
Prędzej czy później te punkty zabiorę wiec nie rozumiem o co cała spina. Wątek do zamknięcia.
Stron: 1 2
Przekierowanie