1 pierścień który według mnie maiłaby zostać ulepszony to niewidomego żeby dawał stały efejt widzenia w ciemności niebyłby i tak op a nabrałby może trochę wartości
2 To ten co daje głód sam go mam i nie używam bo jest za słaby nikt go nie używa na rynku mało kosztuje on mogłby dawac co 1 najedzenie sie stekiem a tak daje 1zarelko co minute ktore niszczy sie w 10s i kazde kolejne tesz przez co stajemy sie szybciej głodni
1.Ten pierścien niewidomego jest tak bezużyteczny że chyba wczoraj albo w piatek na ofertach był wystawiony za 1k.Według mnie najslabszy pierścień i mało przydatny.
2.Mialem go i bardzo rzadko dodaje mi jedzenie.Jeśli mialbym przeznaczyć 50 k na ten pierścień ( tyle kosztował wczoraj na ofertach , nw czy dalej jest ) to wolał bym kupić steki i inwestować w lepszy pierścień .
U niewidomki stały efekt noktowizji by się przydał

Jestem za, bo to jest strasznie dziwne że ktoś otwiera skrzynie skarbów i trafia mu się pierścień który sprzedam max za 5k (o niewidomce mowa)
Jestem na tak w obu propozycjach. W pierwszej pierścień i tak jest prawie kompletnie bezużyteczne a więc ulepszenie by mu się przydało bo jest słabszy niż zbrojki żelazne a kosztował 100k... A z jedzeniem też się zgadzam bo pierścień ma potencjał ale został totalnie zniszczony przez ilość jedzenia jakie daje dlatego też jest znacznie bardziej opłacalne kupno steakow bo pierścienia praktycznie się nie czuję.
Najlepiej dać same przedmioty, za które zawsze się zwróci koszt zakupionej skrzynki

Jest ryzyko - jest zabawa. Niektóre pierścienie faktycznie sa bezwartościowe, niektóre bardziej.
niektórzy najchętniej by chcieli kupić skrzynkę za 100k a drop miałby być warty zawsze minimum 500k xX....
raz dropi coś lepszego raz coś gorszeego, i tak samo jest i będzie z pierścieniami są pierścienie cenniejsze i mniej cenny, nic sie w tym zakresie nie zmieni.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!