MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [unban] Gewar
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Gewar
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Dostałem bana za przyznianie sie do oszustwa choc sie nie przyznalem ale w regulaminie pisze ze za samo nawet pisanie do oszustwa dostaje sie bana zadam unabana bo we
dług regulaminu nie powinienem dostac bana nie złamałem zasad regulaminu
serwer mineserwer.pl
Ja Cię zbanowałam już dawno, bo się przyznales.
3 raz skladasz prośbę, można raz.
(11-December-2016 00:31:11)Kornelka napisał(a): [ -> ]Ja Cię zbanowałam już dawno, bo się przyznales.
3 raz skladasz prośbę, można raz.

ale zapomnialem dopisac ze wedlug regulaminu nie powinieniem dostac bana
Skoro dostałeś to powinieneś, to tak jak przyznanie się do cheatow, nagradzane permem.
(11-December-2016 00:34:21)Kornelka napisał(a): [ -> ]Skoro dostałeś to powinieneś, to tak jak przyznanie się do cheatow, nagradzane permem.

Ale to nie jest przyznanie sie do chitow
Zanim zbanowałam, pytałam się moderacji co o tym sądzą, dostałeś prawidłowego bana.
(11-December-2016 00:41:10)Kornelka napisał(a): [ -> ]Zanim zbanowałam, pytałam się moderacji co o tym sądzą, dostałeś prawidłowego bana.

Mam takie pytnie co do tego ss bo tam dinner ze nibu mojego kolege okradlem kto ry mi dal a ja tam napisalem i co a to nie bylo skierowane do dinnera tylko do innego gracza to po 1 mozecie sprawdzic w logach czy w czym tams a nawet jesli do dinnera to i co nie znaczy tak wiec to nie jest przyznanie
Prośbę o ub składamy raz z resztą @Kornelka ci napisała.

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie