MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Trzeci z kolei niesłuszny (wg mnie) ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : ErsHv
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Otóż uważam, że ban nie był w pełni słuszny. Niżej objaśnię całą sytuację.
A więc było tak, najpierw Jula użyła klasy, by wlecieć w niedostępne dla nas (mnie i mojego sojusznika, który też prawdopodobnie dostał perma). Siedziała tak już 2-3 minuty, więc napisałem:
[16:00:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Terminator] [VIP] ErsHv: >> Jak mozna byc az tak fk? ;-;
Dalsze wiadomości to przebieg naszej rozmowy (czasami będę dodawał swój komentarz).
[16:00:25] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] masz cos do mnie?
[16:02:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Mam troszke
[16:03:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] szkoda ze nie ejstem vipem..
[16:03:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Na zwyklych graczy z takim setem kozaczyc mozesz, a rownemu sobie twarza w twarz nie staniesz?
[16:03:30] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] jakiemu townemu?
[16:03:31] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Doskonale wiem, kim jestes.
[16:03:37] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] rownemu*
[16:03:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Mamy te same sety
[16:03:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] no.. i co?
[16:03:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] zgadniesz jaka mam range? Tongue
[16:04:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Mnie nie obchodzi twoja ranga..
[16:04:11] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Stwierdzam fakty jedynie
[16:04:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] ...
[16:04:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] dla tw wiedzy zaczyna się na p || <-- rozumiem, że Jula mając policje czuje się lepsza od innych? :v
[16:04:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Ale co mnie obchodzi twoja ranga, powtarzam jeszcze raz?
[16:05:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] ok ale slowa
[16:05:34] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Nie przeklnąłem, ani razu.
[16:05:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] moze i nei slowa, ale obraza
[16:06:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Jaka obraza?
[16:06:08] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] administracji/
[16:06:27] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Chyba nic takiego, prócz słowa "fk" nie znalazłem.
[16:06:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] ... nawet sam nie wiesz co piszesz...
[16:06:54] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Wiem, doskonale.
[16:07:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Co mi do tego, ze jestes policją?
[16:07:13] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] juznie musisz udawac takiego dojrzalego.
[16:07:32] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] Nie udaje, przykro mi, ty musialas cos zle zrozumiec.
[16:07:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] ... ehh
[16:08:23] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] jakbym wzial klase, juz dawno bys lezala Smile || <-- tu mogłem trochę przesadzić, ale wiadomo, każdego kiedyś emocje poniosły
[16:08:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Ja -> SnapchatJula] gdybym *
[16:08:40] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] haha ale smieszne..\\
[16:08:48] [Client thread/INFO]:CHAT] [Ja -> SnapchatJula] To nie mialo byc smieszne lol
[16:08:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] a to byl sarkazm lol
Troszkę czasu minęło, mi się nie chciało czekać, aż wyjdzie, tu się powiedzmy, zaczęło.
[16:15:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Terminator] [VIP] ErsHv: >> Tej policjantko.
[16:16:01] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Terminator] [VIP] ErsHv: >> Dlugo bedziesz tam siedziec jeszcze?
[CHAT] [SnapchatJula -> Ja] tak
Potem byłem już do cna zniecierpliwiony, więc wyrzuciłem kit vip i wyszedłem na bój z inną klasą.
[16:17:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Terminator] [VIP] ErsHv: >> Haahaha.
[16:17:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] ?
[16:17:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Terminator] [VIP] ErsHv: >> Wyszla jak kit vip wyrzucilem XDDd.
[16:18:02] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] i?
[16:18:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] moze chce miec fajne staty
[CHAT] [Ja -> SnapchatJula] to co robisz jest wrecz smieszne XD
W międzyczasie bni (sojusznik) dodał:
[16:18:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pro] bni: >> Co za rak z niej. || za co prawdopodobnie też dostał perma (prosiłbym o sprawdzenie i unbanowanie również jego, jeśli jest taka możliwość).

Logi serwera oczywiście można sprawdzić, nic nie edytowałem (prócz usunięcia zbędnych, nie dotyczących bana automatycznych wiadomości i wypowiedzi graczy).
Jak najbardziej rozumiem, że Jula mogła się lekko wkurzyć ze względu na rzekome wyśmiewanie się z mojej strony, ale osobiście uważam, że to nie powód dla bana permamentnego. Z góry proszę o ub/skrócenie bana.
Serwer: Minecraftowo
[16:17:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Terminator] [VIP] ErsHv: >> Haahaha.
[16:17:56] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Terminator] [VIP] ErsHv: >> Wyszla jak kit vip wyrzucilem XDDd.
[16:18:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] [SnapchatJula -> Ja] moze chce miec fajne staty
[CHAT] [Ja -> SnapchatJula] to co robisz jest wrecz smieszne XD Chcę to podreślić // wyśmiewanie się tylko z takiego czegoś/,. (srd ale klawiatura mi sie psuje ;D)
To jest obraza Jula? Za to jak już mogłaś czasowego bana dać graczowi ErsHv...
SnapchatJula - Dzisiaj 18:33:00 napisał(a):[16:17:43] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Terminator] [VIP] ErsHv: >> Haahaha.
[CHAT] [Ja -> SnapchatJula] to co robisz jest wrecz smieszne XD Chcę to podreślić // wyśmiewanie się tylko z takiego czegoś/,. (srd ale klawiatura mi sie psuje ;D)
Moim zdaniem to na perma nie zasługuje.
Według mnie za to nie powinienem dostać nawet bana czasowego, tylko kicka Smile.
Odbanujcie Go bo przecież ne zasłużył na bana. Jak już coś to czasowy żeby zeszło z niego ciśnienie.
Ciśnienie zeszło z momentem napisania prośby o ub, co widać po moich wypowiedziach.
Jestem na UB
Przekierowanie