MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ub
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : Oleko9
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: dostałem Bana za Złamanie Regulaminu 4.1 dlatego nie wiem dlaczego mam bana
Serwer: Mineserwer.pl
Eeedit, myślałam ze on to wtedy poprawił
Jezeli dobrze widze, chodzi o to reklamowanie?
Ale kazaliscie mu napisac wedlug wzoru.... to napisal
Cytat:§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze
1.Każdy kto widzi osobę łamiącą/nadużywającą regulamin ma obowiązek zgłoszenia moderatorowi lub administracji w trakcie gry.
Jeśli dobrze widzę chodzi o ten punkt. Prawdopodobnie napisałeś coś typu "A ja znam cheatera" lub "Mój kolega od dawna cheatuje" itp..
Dostałeś perma? I jeśli mógłbym prosić o wypowiedź osoby banującej.
Jestem na NIE UB
zły Fortam tytułu
Prawidłowy [UNBAN] [Nick]
Kiślu po tych kontach z których wyzywałeś kalisa i banana jeszcze masz czelność o ub prosić :v

Bana dostałeś tak jak pisał anty za nie zgłoszenie swojego kolegi UseForcePower odpalonego jak tylko się dało, oraz za dłuższą gre z nim i zbieranie itemków z osób które na cheatach zabił. Ciągle klniesz do innych graczy i obrażasz ich ( oczywiście jak nie ma nikogo z administracji na trybie ). Niech jakiś pomocnik lub admin oceni czy zasługujesz na ub, chociaż jak dla mnie nie, biorąc pod uwage chociażby te twoje konta :v
Gracze nie decydują o tym czy dana osoba dostanie ub, tylko moderacja.
Wypowiedz Onearmshooter wystarczy.
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie