MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Regulamin 4.1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym powiedzieć że dostałem bana za złamanie regulaminy 4.1 czy to jest prem bo dostałem go za nic
Chwila, to ty miałeś multikonto ZaCoBanLel?

Jeśli tak UB ABSOLUTNIE nie będzie

[22:24:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pol] PSmith15 » zgłos sie na forum, pkt 4.1 regulaminu mówi o zgłaszaniu cheatów XD

[22:25:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] ZaCoBanLel » jak ub bym kupil to bym bana znowu dostal?

[22:25:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pol] PSmith15 » ZaCoBanLel mówie ci 3 raz- zgłoś sie po ub na forum

[22:25:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] ZaCoBanLel » db jebac to...

[22:25:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pol] PSmith15 » oco ci chodzi?
[22:25:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pol] PSmith15 » ZaCoBanLel wtf...
[22:25:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pol] PSmith15 » no jak nie chcesz ub to ok, idź sobie XD

[22:26:13] [Client thread/INFO]: [CHAT] ZaCoBanLel » o to ze kurwa administracja jest do dupy bany za nic kurwa pozdro nie polecam serwerka
(10-December-2016 14:17:53)PSmith15 napisał(a): [ -> ]Chwila, to ty miałeś multikonto ZaCoBanLel?

Jeśli tak UB ABSOLUTNIE nie będzie

[22:24:44] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pol] PSmith15 » zgłos sie na forum, pkt 4.1 regulaminu mówi o zgłaszaniu cheatów XD

[22:25:07] [Client thread/INFO]: [CHAT] ZaCoBanLel » jak ub bym kupil to bym bana znowu dostal?

[22:25:22] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pol] PSmith15 » ZaCoBanLel mówie ci 3 raz- zgłoś sie po ub na forum

[22:25:41] [Client thread/INFO]: [CHAT] ZaCoBanLel » db jebac to...

[22:25:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pol] PSmith15 » oco ci chodzi?
[22:25:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pol] PSmith15 » ZaCoBanLel wtf...
[22:25:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Pol] PSmith15 » no jak nie chcesz ub to ok, idź sobie XD

[22:26:13] [Client thread/INFO]: [CHAT] ZaCoBanLel » o to ze kurwa administracja jest do dupy bany za nic kurwa pozdro nie polecam serwerka
To w końcu ty czy nie?
Po pierwsze nikt mnie nie zgłosił po 2 nie miałem takiego nicku po 3 Nie wiem za co dostałem bana to jest prem ?
Napisz to wg wzoru. Nikt nie bedzie wrozyl kto i z jakiego serwera pisze
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie