Witam czy jest taka różdżka na wd jak berlo na w vs p która zabija na hita??
I czy po każdym zginięciu dostaje sie automatycznie boskie itemy czy można ich użyć raz na jakiś czas jeśli tak to co ile można je brać.
I ankieta która klasa najlepsza
Masz je raz na gre jak zdobędziesz następne to będziesz miał. Nie nie ma nic co zabija na hita.
OK dziękuje proszę o głosowanie w ankiecie pomoże mi to w wyborze
Wybór jest naprawdę trudny, ale szczerze ja nazbierałem na Ninję, mając Berserkera. Teraz to najłatwiej zabijać strzelcem jego łuk ma power 1, ma jeszcze drewnianą łopatę, i potkę życia. Drwalem nic praktycznie nie zrobisz, Czarownikiem podobnie, Pirotechnik jest super, jak ma się Łuk Zagłady, bo masz wtedy dodatkowy ogień a ta umiejetnosc jakas ognista burza to tylko na sekundkę podpala, Górnikiem możesz szybko wbić do kamyka i szybko go zniszczyć (mi raz tak koleś zrobił ;-

, Paladyn ma dodatkowy damage i knock na mieczu, Draculi nie mam, ale podobno nie jest fajna.
Najbardziej polecam: Berserkera, i Strzelca! 
Jak dla mnie strzelec jest najlepszą wymienioną w ankiecie

Po 1 . Jego łuk power I robi naprawdę przewagę nad graczem z wojownikiem
Po 2 . Przykład : mapa Karaiby , ktoś płynie koło środka ( nie ma Vortexa ani Ninjy )
Ma na sobie żelazną zbroję , Jeśli dobrze strzelasz masz takie delikwenta na 5-6 strzałów ( chyba bo pewny nie jestem )
Jak dla mnie przewaga zdecydowana ^|^
Po 3 . Kosztuje tylko 8000 jak na tak dobrą klasę
Po 4 . Wielu graczy z dobrymi przedmiotami np : Boskimi będzie uciekać w podskokach :> ( sam tak robiłem gdy miałem walczyć z strzelcem )
Ok dzięki myślę że wybiore strzelca a jeszcze pytanie jaka boska kupić do strzelca
Strzelcem dorobiłem się ninjy , ale trzeba mieć skillamz łukiem

Łuk zagłady
Rog do każdej klasy pasuje