Mam pytanie , czy Ameryka kiedyś powróci ?
Wydaje mi się że nie, bowiem na mapie tej było dużo błędów. Zwłaszcza - po co? I tak masz dużą i ładną europę, więc po co ameryka?
No to po co banan robił Amerykę ? Można by było to wykorzystać jako miejsce nowych mafii questow bossów (takich jak np bigboss) itp
Myślę tak samo jak @up2 bo jak to banan usunął to raczej niechciał by do tego wracać, chodziaż nie najgorszy pomysł.

Pomysł taki średni(były gorsze xd) tamta mapa była bardzo zbugowana.
Jakby Ameryka powróciła, to by było mniejsze zagęszczenie graczy i gra by była trochę nudna
Po co robić nową mapę główną. Bezsensu. Tamta mapa wgl nie przypominała GTA. Obecna chociaż odwzorowuje prawdziwą mapę z GTA SA. I tak na GTA już nie gra tyle osób co kiedyś wiec byłoby nudniej bo by się tę grupę co gra by się podzieliło na pół bo trochę by poszło na obecną a trochę na Amerykę. Po za tym wszystkim już lepiej byłoby powiększyć obecną mapę lub wprowadzić jakąś dużo większą co by przyciągnęło może trochę nowych graczy. Jestem na NIE.
A tak z innej beczki to nie mówcie, że to jest Europa, zgłaszałem to wielokrotnie ale jak widać nie zostało to naprawione, bo obecna mapa to nie jest EUROPA tylko AMERYKA...
Po co piszesz to w dziale GTA?
Napisz bananowi na prywatnej wiadomości -_-
Myślę, że można zamknąć
Wszyscy poprzednicy napisali... Jestem na nie.
Mapa Ameryka była dobrą mapą poza tym, że trochę bugowało wagoniki na torach oraz, że w środku miasta zrespiła się wioska Villagerów, jednak przy "Europie" (Jak mądrze napisał Dinner "Europa" to Ameryka, gdyż to część Los Santos - miasta na wzór Los Angeles) Ameryka moim zdaniem wymięka. Europa dużo bardziej pasuje do GTA, poza tym jakoś jedna mapa wystarcza moim zdaniem. I tak ostatnio na GTA jest średnio 20 lub nawet 15 graczy, gdyby dodać drugą mapę to już by się chodziło jak po mieście duchów... Jestem na Nie.