MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
wpisałem komendę i mi wyswietliło Unkown command help for help wpisałem /help i pisze Brak uprawnien więc nie wiem czy to bug czy co, ale prosił bym o naprawę tego.
To jest normalne, że /help nie działa. Smile
Jaką komendę wpisałeś? Bo /help nie może użyć gracz. Pewnie wpisywałeś złą komendę.
ale pisze /help for help to powinnien /help działać czemu niby nie działa? jak ktos czegos nie wie
Komenda /help nie działa, ponieważ wtedy widoczne są wszystkie pluginy oraz komendy, których nie powinien widzieć gracz.
(07-December-2016 17:04:02)kubixlol2 napisał(a): [ -> ]Komenda /help nie działa, ponieważ wtedy widoczne są wszystkie pluginy oraz komendy, których nie powinien widzieć gracz.

to poco pisze help for help?
Nie wiem. Banan może to zmienić. Ale zacznijmy od tego, jaką komendę wpisywałeś?
(07-December-2016 17:06:16)kubixlol2 napisał(a): [ -> ]Nie wiem. Banan może to zmienić. Ale zacznijmy od tego, jaką komendę wpisywałeś?

bo chciałem sie dowiedziec tak zrobic shared z itemem więc wpisałem /shared i wysokczylo help for help
Jezus bo nie!!!!!! Bo to oddziela GRACZY a ADMINOW!!!!!!!
(07-December-2016 17:07:20)emilluzak napisał(a): [ -> ]Jezus bo nie!!!!!! Bo to oddziela GRACZY a ADMINOW!!!!!!!

1 Nie nabijaj postów
2 Graczy i Adminów nie a jak to napisałas/es
3 caps off
Stron: 1 2
Przekierowanie