06-December-2016, 22:20:19
06-December-2016, 22:22:19
Kiedy, na jakim serwerze, jakieś dowody?
06-December-2016, 22:24:34
(06-December-2016 22:22:19)Wiki333 napisał(a): [ -> ]Kiedy, na jakim serwerze, jakieś dowody?Minefox.pl za "Oszustwo" A nie oszukiwalem ;_;
06-December-2016, 22:32:08
Nie wcale, tylko jak była zła odpowiedź, to nagle w powietrzu zawisałeś. A potem, po pojawieniu się odpowiedzi, normalnie sie ruszasz... Ja, Qiuzushi i KalisPro dowodami przeciw tobie. Wybacz, Unbana nie otrzymasz.
Oszustwo przy Evencie.
Oszustwo przy Evencie.
06-December-2016, 22:32:59
(06-December-2016 22:32:08)SzymoonPL napisał(a): [ -> ]Nie wcale, tylko jak była zła odpowiedź, to nagle w powietrzu zawisałeś. A potem, po pojawieniu się odpowiedzi, normalnie sie ruszasz... Ja, Qiuzushi i KalisPro dowodami przeciw tobie. Wybacz, Unbana nie otrzymasz.
Oszustwo przy Evencie.
No Dobra Masz DOWOD!??!?!
(06-December-2016 22:32:59)TheLookMac napisał(a): [ -> ](06-December-2016 22:32:08)SzymoonPL napisał(a): [ -> ]Nie wcale, tylko jak była zła odpowiedź, to nagle w powietrzu zawisałeś. A potem, po pojawieniu się odpowiedzi, normalnie sie ruszasz... Ja, Qiuzushi i KalisPro dowodami przeciw tobie. Wybacz, Unbana nie otrzymasz.
Oszustwo przy Evencie.
Ja Nie Oszukiwalem

(06-December-2016 22:32:59)TheLookMac napisał(a): [ -> ](06-December-2016 22:32:08)SzymoonPL napisał(a): [ -> ]Nie wcale, tylko jak była zła odpowiedź, to nagle w powietrzu zawisałeś. A potem, po pojawieniu się odpowiedzi, normalnie sie ruszasz... Ja, Qiuzushi i KalisPro dowodami przeciw tobie. Wybacz, Unbana nie otrzymasz.
Oszustwo przy Evencie.
Oszustwo przy Evencie.
Ja Nie Oszukiwalem! Ban za Nic !
Dobra Dziekuje za Bana za Nic Najlepszy Pomocnik SzymoonPL
06-December-2016, 23:37:14
@up tym zachowaniem nic nie uzyskasz.
A i czy dobrze zrozumiałem że fly czy loganie nastąpiło i tego gracz bo nie wiem do końca?
A i czy dobrze zrozumiałem że fly czy loganie nastąpiło i tego gracz bo nie wiem do końca?
07-December-2016, 00:48:50
Dyskutować nie ma co tu więcej, Szymon napisał że Kalis,qiuzushi, i sam Szymon, to potwierdzą, a skoro kalis można powiedzieć ma jedną z większych rang na serwerach. (Można powiedzieć że właściciel, ale nie jestem pewny) ;v, czyli zdanie kalisa nie podlega dalszej dyskusji. administrator jak i pomocnik widzieli że oszukiwałeś to oszukiwałeś, bo jakoś nie wierze że miałeś laga na te kilka sekund (Kiedy odpowiedż była zła) i nagle się od lagowałeś akurat wtedy kiedy odpowiedżi pojawiły się z powrotem.
07-December-2016, 07:16:55
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
![[Obrazek: image.php?di=AUVY]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=AUVY)
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja serwera