Hahahah genialne @up A co do abrahy masz mega słabe eq i przez parę dni nikt nic nie odpisał więc wątek chyba można zamknąć gdyż nie ma chętnych gangów na przyjęcie tego gracza.
Nie jestes włascicielem wątku...
(08-December-2016 21:57:53)Kornelka napisał(a): [ -> ]Cytat:Jestem ogar nie wyzywam i nie kłamie.
http://mineserwer.pl/Temat-SKARGA-abraha
Prosiłbym o nie udostepnianie tego to sprawa osobista... Nie wiesz za bardzo o co chodzi ( za przeproszeniem )
przeczytaj tam wypowiedzi
Wypowiedzi są, dowodów nie ma.
Skarga jest publiczna, nie jest to żadna sprawa osobista, każdy sobie może ją przeczytać

Tak jak powiedziala Kornelka to moze sobie kazdy przeczytac a po 2 ona wie o co chodzi z tym watkiem bo jest Policjantka MS.
(09-December-2016 13:07:15)Kornelka napisał(a): [ -> ]Wypowiedzi są, dowodów nie ma.
Skarga jest publiczna, nie jest to żadna sprawa osobista, każdy sobie może ją przeczytać 
Ok ale tam pisałem że on zaczął więc czy są dowody czy nie ja też go wyzwałem więc to było oddanie nie bez powodu
(09-December-2016 13:09:39)Deszczyk_Szymon napisał(a): [ -> ]Tak jak powiedziala Kornelka to moze sobie kazdy przeczytac a po 2 ona wie o co chodzi z tym watkiem bo jest Policjantka MS.
Nie wtrącaj się w nie swoje sprawy skąd to wiesz?
@up ja mam doświadczenie na forum i wiem takie rzeczy.
(09-December-2016 16:17:44)Deszczyk_Szymon napisał(a): [ -> ]@up ja mam doświadczenie na forum i wiem takie rzeczy.
Ale nie wtrącaj się chociaż
Ale o co chodzi?
Prawda Cię boli czy co