MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Dodanie AntyLogout
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich. Wpadłem na pomysł żeby dodać AntyLogout na wd. Żeby jak ktoś jest podczas walki i się wyloguje to go automatycznie zabija i itemy trafjają na ziemie.
Kiedyś na MF tak było a teraz już nie pamiętam bo tam nie gram. Dodam też że po lognięciu jest dany skin/stiv przez to można łatwo zabijać wylogowanych ludzi.
@Edit: Dodaję plugin https://dev.bukkit.org/projects/combat-tag
Co to mówili chłopaki z dołu właśnie chodzi mi o to żeby poprawić ten Anty Logout lub wymienić na ten co podaje.
Właśnie dla tego są te jakby boty, by można zabić gracza, gdy się wyloguje. Jak ktoś chce wylogować się na np. pięć minut to nich gdzieś się schowa. To jest ten "AntyLogout".
Na wd antylogout działa w inny sposób. Gdy gracz się wyloguje, to widać go jakby stał na baczność, inni gracze mogą uderzyć w niego raz, i od razu wypadną itemki. Jeżeli jednak wróci, gdy nikt go jeszcze nie zabił to ich nie traci.
marcinek na wd jest już taki jakby AntyLogout ponieważ gdy cie goni jakiś typek to jak logniesz to obojętnie czym cię walnie to już wypadają itemki

Gram na serwerze mineserwer.pl
Mój nick z gry: transformers3
Spotkasz mnie na:
Wojownicy Dusz
Best RPG
Gta

Pomogłem daj diaxa
Kapo44: Właśnie wiem i piszę prośbę o dodanie nowego lepszego. Zaraz dam link do AntyLogouta.
Od dawna taki system tam jest a nawet lepszy, o czym wspominali poprzednicy. Propozycja nie ma sensu.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie