MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] witek2019
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Nazwa użytkownika zbanowanego : witek2019
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ czarnacyfra mnie zbanował za brak wspolpracy a moi rodzice nie pozwalają mi (i bracie) pobierać skype a ja gram czysto
mam nawet VIP dusze rog i vortex i z boskimi miałbym cheatować jak bym wiedział że dostane bana? ja jestem czysty nwm czm mnie zbanował ale chyba dlatego że użyłem rogu i potem vortex i wyglądało to jakbym latał proszę o rozpatrzenie UnBana
Serwer: minefox.pl
Rog nie daje killaury.
Kornelka napisał(a):Rog nie daje killaury
ale mi się wydaje że jest to 1 z 3 powodów :
1. miałem laga i ciągle kręciłem myszką

2. użyłem rogu i vortexa i wyglądało to trochę jak latanie

3. miałem włam na konto (najprawdopodobniej) i cheatowałem (nie ja tylko ten kto się włamał)
@up 3. "Nie miałem hituf bo ktoś tam mi siem włamał na konto i mi hitowal" (żeby nie było orto spacjalnie)
'Qsibble napisał(a):@up 3. "Nie miałem hituf bo ktoś tam mi siem włamał na konto i mi hitowal" (żeby nie było orto spacjalnie)
nie rozumiem

AAAAAAAAAA ale poco się udzielasz jak czekam na Administracje?

@Down napisałem 1 raz "odpisze ktoś?"
@up Bo spamiles na chatboxie "odpisz ktoś" "czemu nikt nie odpisuje" -.-
Kiedy jedna osoba się wypowie, to mu nie zabronisz-to jest forum...
Karani są wtedy kiedy każdy pisze to samo nie na temat np.
SuperKoxSitRox: Mogłeś usunąć!
JestemFajny555: Nie dostaniesz UB bo usunonc mogłeś
Podrapmniexd: Usunales! Widziałem jak hitofales!
Danie ten dział nie jest od wyrażania swojej opini tu panuję inne zasady polecam przeczytać regulamin tego działu.
Ja nie rozumiem o co w tym wątku chodzi i tak wogóle niektóre napisane odpowiedzi nie są na temat, temat to {unban} albo {nie unban}
Nie chcę nic mówić, ale na miejscu rodzica prędzej bym pozwolił założyć skype niż wydać na "głupie" SMS pieniądza Wink
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie