05-December-2016, 22:26:02
05-December-2016, 22:26:02
05-December-2016, 22:34:03
Jaka tu jest obraza?
05-December-2016, 22:35:03
Razem ze swoją koleżanką pyskujesz i spamisz do mnie kilka godzin, porównalem to tylko do szczekania psa, gdzie tu obraza? Anty na świadka :v
05-December-2016, 22:36:31
"PatriotiC a bardzo głośno szczekasz"
" Antysteosen wiem, tylko na te PATOLE odpowiadam" Jeżeli nazywanie graczy patologią jest zgodne z regulaminem to pozdro dla was ;d
" Antysteosen wiem, tylko na te PATOLE odpowiadam" Jeżeli nazywanie graczy patologią jest zgodne z regulaminem to pozdro dla was ;d
05-December-2016, 22:37:26
No skoro go prowokowales, i tak jak już pisałeś mi na Skype twoja koleżanka dostała bana, a coś czuję, ze nie powiedziałeś mi całej prawdy
05-December-2016, 22:39:18
Ty pewnie prowokujesz, no sr ale ja mam na codzień to co redoshi
Jakoś tu nie widzę obrazy.

05-December-2016, 22:39:39
Na pierwszy rzut oka widać że ktoś pod Nickiem: RedoshiZaCoBan dostał bana (najprawdopodobniej), a Wy mieliście tak zwany ,,ból pupy" i prowokowaliscie go..
05-December-2016, 22:39:49
(05-December-2016 22:35:03)onearmshooter napisał(a): [ -> ]Razem ze swoją koleżanką pyskujesz i spamisz do mnie kilka godzin, porównalem to tylko do szczekania psa, gdzie tu obraza? Anty na świadka :vByłeś tam 15min i nic do Ciebie nie pisałem prócz tego , że nie obchodzi mnie Twoje zdanie , więc nie dopowiadaj sobie czegoś czego nie było ;d
Ja nie rozumiem gdzie wy widzicie prowokowanie z MOJEJ strony ..
05-December-2016, 22:43:06
To tak, twoja koleżanka dostała bana czasowego za utrudnienie sprawdzania. Potem jak weszła na Mk zaczęła pisać jak to administracja banuje za nic, dostała kolejnego bana, potem weszła na kolejnym Mk i razem z nią zacząłeś szczekac, co napisałem - 10 wiadomości typu :
-Co?!
-Haha
I potem spam że tak wcale nie jest, nie mam czasu się dalej rozpisywać, anty był świadkiem, widział co robiliście. I powiedz, czy to jest normalne zachowanie?
-Co?!
-Haha
I potem spam że tak wcale nie jest, nie mam czasu się dalej rozpisywać, anty był świadkiem, widział co robiliście. I powiedz, czy to jest normalne zachowanie?
05-December-2016, 22:44:31
Jak wbiłem na tryb od razu zastałem spam w stronę redoshiego (głownie gracza hugme, a właściwie Permx2, która została zbanowana). Dostała bana na kilka godzin, a wy robiliście aferę jakby perma wyrwała.
W tej "rozmowie" nie jednokrotnie prowokowaliście Onearma. Aż dziwota, że tyle wytrzymał (jednak może troche go poniosło).
Upomniany już przeze mnie na trybie został. Nawet na SS widać =)
------
Co do Onearma - redoshi za ostro zareagował, macie racje.
Nikt z was święty nie jest. Widzę, że mnie posłuchaliście i przenieśliście się z serwera na forum =p
W tej "rozmowie" nie jednokrotnie prowokowaliście Onearma. Aż dziwota, że tyle wytrzymał (jednak może troche go poniosło).
Upomniany już przeze mnie na trybie został. Nawet na SS widać =)
------
Co do Onearma - redoshi za ostro zareagował, macie racje.
Nikt z was święty nie jest. Widzę, że mnie posłuchaliście i przenieśliście się z serwera na forum =p