MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Mam pomysł na wprowadzenie zasiłku takiego jak na real life tylko ze na GTA, np. było by na to trochę dłużej czekać i o troche mniej kasy.

-----------------------------------------------------------------------------------------------Dziekuje za przeczytanie i za odpowiedz.
(05-December-2016 19:43:43)Comsos napisał(a): [ -> ]Witam
Mam pomysł na wprowadzenie zasiłku takiego jak na real life tylko ze na GTA, np. było by na to trochę dłużej czekać i o troche mniej kasy.

-----------------------------------------------------------------------------------------------Dziekuje za przeczytanie i za odpowiedz.
Szkoda słów Smile. Kolejny bezsensowny wątek na GTA typu" Jestem leniem, co by tu wmyślić żeby mi dawali hajs za darmo". Widać, że nie umiesz sam na nic zapracować i liczysz aż ktoś Ci wszystko da na tacy. Do zamknięcia.
Tesz mam pomysl.
Nieh banan zropi tak sze f kaszdym domu na mapie gluwnej jest skszynka i jak otwożymy skszynke to mamy sto dolaruf i nieh bedzie tszyciesci procend ze wyleci piencset dolaruf. dodatkowo nieh do skszynek zostanie dodane fszystkie broni i nieh z intalianow dropi set polis bo jest za drogi. dzienki za preczytanie mam nadzieje sze sie podopa.

Na poważnie pomysł irracjonalny.
(05-December-2016 19:46:46)Dinner napisał(a): [ -> ]

Szkoda słów Smile. Kolejny bezsensowny wątek na GTA typu" Jestem leniem, co by tu wmyślić żeby mi dawali hajs za darmo". Widać, że nie umiesz sam na nic zapracować i liczysz aż ktoś Ci wszystko da na tacy. Do zamknięcia.
Jest to propozycja ... 0_0
Wystarczy napisać jestem na nie albo na tak, a nie pisać rzeczy które mogą kogoś mogą urazić. Do zamknięcia albo do kosza.
(05-December-2016 19:55:49)Comsos napisał(a): [ -> ]
(05-December-2016 19:46:46)Dinner napisał(a): [ -> ]

Jest to propozycja ... 0_0
Wystarczy napisać jestem na nie albo na tak, a nie pisać rzeczy które mogą kogoś mogą urazić.
Nie mam zamiaru pisać tak lub nie skoro pomysł według mnie jest kompletnie nie przemyślany Smile. Nie będę milaczał tylko będę o czymś pisać negatywnie jak według mnie jest to bardzo głupi pomysł. Nie obrażam Ciebie tylko twój zacny pomysł. Tylko wyrażam swoją opinię. Warto nadmienić, że takich wątków na GTA było dużo, a wyszukiwarka forum msa nie gryzie więc czemu by z niej nie z korzystać kolego.
Chętnie bym zhejtował, ale zrobię tak jak autor chcę:
Na NIE!!!
Głupi pomysł jestem na nie. Gdyby było takie coś gra byłaby bez sensu

Gram na serwerze mineserwer.pl
Mój nick z gry: transformers3
Spotkasz mnie na:
Wojownicy Dusz
Best RPG
Gta

Pomogłem daj diaxa
(05-December-2016 20:11:36)Danio008 napisał(a): [ -> ]Chętnie bym zhejtował, ale zrobię tak jak autor chcę:
Na NIE!!!
Dziękuje

(05-December-2016 20:11:36)Danio008 napisał(a): [ -> ]Chętnie bym zhejtował, ale zrobię tak jak autor chcę:
Na NIE!!!
Dziękuje

Do zamknięcia
Dinner przyznaje racje.
Boże wywal to ktoś do kosza bo aż oczy mi się palą. Na GTA "rabusie" mają dostawać zasiłek. Czy ty wogole czujesz klimat GTA człowieku... NA NIE
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie