Pewnie wlozyl do enchantu I jakos to zrobil
@up Nie fa się otworzyć enchantu
Nie wiem...
Przypuszczam:
> Jakiś rodzaj buga
> Może ktoś na starej edzie zenchantował barreta i włożył go do skrzyni w apartamentowcu na spawnie, potem Banan skopiował spawn na nową edycję a ten gracz to znalazł... chociaż często przeszukuję te skrzynie, bo gracze chowają tam amunicję XD no i nigdy nie znalazłem tam nic poza amunicją do shotguna, którą ktoś zostawił..
> A może to Banan, który komendą /dis się przebrał za innego gracza i coś testował, nie chciał zrobić spamu XDDD chociaż po prostu poszedłby na /v...
A tak btw to jest motyka więc jest pewnie zaenchantowane na niezniszczalność.. co za tym idzie wątpie by w jakiś sposób pomagało temu graczowi w grze.
A kowadlo dziala ?
Jesli tak da sie ksiazka
@up kowadło nie działa. Aber ma rację i przypuszczam że opcja 2 jest chyba najprawdopodobniejsza.
Ja bym sie zastanowil czy napewno nie da sie jakos zbugowac tego pluginu na blokowanie stolow itp
Ale lol ja miałem kij bejzbolowy ostrość 17 ale kliknąłem Q i wypadł mi bo uznałem ze tak będzie lepiej
Jest jeden sposób na zbugowanie każdej itemki na każdym trybie ale na to trzeba mieć szczęście jakieś 1% bez trenowania bugu, podczas restartu można coś zrobić i itemka trafia do eq alr to jest 1% szans według mnie to trzeba mieć szczęście i to OGROMNE aby to wywołać, tak się np robi kule architekta na PvP Kits