MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: WIEDŹMIN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
W tym wątku chciałbym KRÓTKO podsumować grę "Wiedźmin 3: Dziki Gon". Poruszę również temat o Wiedźminie 4, którego zdecydowana większość chciałaby ujrzeć.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Gra sama w sobie jest nieziemska, a jej wykonanie i fabuła niepowtarzalne.
Grając w gry typu cRPG ta była najlepsza. Oczywiście Wiedźmin, W2 nie były gorsze ani trochę. To jest tylko moje zdanie na ten temat, po prostu nie widziałem lepszej serii gier. Podsumowując Wiedźmin jest grą wartą swojej ceny i pofatygowania się, aby w nią grać.

Wiedźmin 4

Na początku CDPR oświadczyło, iż W3 będzie ostatnią serią przygód Białego Wilka, Geralta z Rivii. Tym samym zakończeniem serii. Chwilę po premierze, gra przyniosła ogromne zyski wynoszące 1/3 miliarda, po odjęciu wszystkich podatków i pokryciu strat poprzednich gier. Po fakcie dokonanym, CDP postanowił nie zaprzepaścić trylogii oraz ją kontynuować, lecz nie w najbliższym czasie. Narazie "Redzi" starają się o 2 IP dzięki którym będą mogli robić dwie gry na raz. Wiadomo, że będzie to Cyberpunk 2077 i... Kolejna odsłona Wiedźmina.

Jak będzie wyglądał Wiedźmin 4?

Zdania na ten temat są podzielone. Jedni twierdzą, że będzie to kreator swojej postaci i możliwość dołączenia do jednej ze szkół wiedźmińskiego cechu, a inni że będą to przygody Ciri, którą Geralt nauczył czego mógł. Najbardziej porządanym rozwiązaniem jest kontynuacja Rzeźnika Z Blaviken(Geralta), bo czymże jest Wiedźmin bez naszego ukochanego przez płeć żeńską wiedźmina, przez Elfy nazywanego GwynBleid? Bez głosu Jacka Rozenka? Bez Triss Meriglod, Yennefer i Jaskra?

Film?

Wiadomo, że w 2017 ma powstać film "Wiedźmin", pod reżyserią Tomasza Bagińskiego.
Film ma być anglojęzyczny, lecz Polski dubbing nie jest wykluczony!
Więcej informacji: http://m.filmweb.pl/film/Wied%C5%BAmin-2017-724464#
Zazwyczaj filmy z gier sa porażką ale zoabaczymy jak to bedzie z Wiedzminem
Ostatnio film w kinach o Assasinie nie byl najgorszy wiec licze na cos dobrego.
To film o Asasynie jest?

@topic
Co do filmu to zobaczymy Smile
@up tak w kinach od niedawna
pod nazwą Assassin's Creed
@UP
Film ma wyjść za 2 miesiące XDDD

Chyba że jesteś Doctor Strange i już go widziałeś dzięki podróżom w czasie.
@up ciiii moze nikt sie nie skapnie xd
Tylko mowie ze taki film jest ;p
No właśnie NIE MA ._. będzie za 2 miesiące ._.
@Refresh
Witam
Wiem,żę dziś już nikt mnie nie kojarzy i nie pamięta.
Nuiestety kolego troche żle dane podsumowałeś. To o uzyskanie 2 ip żeby robić 2 gry naraż jest kłamstwem gdyż mowili to na tvgry.pl na yt, a cd projekt nic takiego nie mówiło. Po 2 nie będzie wiedźmina 4.... R.I.P/
Przygoda związana z białym wilkiem jest skończona. narazie nic prócz tego, że nie zobaczymy już gry w odsłonie z Geraltem. Z tego co mi wiadomo (wiadomośc jest nie pewna, gdyż mówił mi to kolega z uczelni, którego brat jest wizualistą w CDP) kolejny wiesiek ma sie opierać na przygodzie Vesemira lub historii powstawania cechu wiedźminskiego i jego początków gdy wiele było smoków i bobołaków. O i jeszcze jedno kolego. JAk bierzesz sie za pisanie wątku to napisz to beż błedów bo jest ich wiele np. piszesz Gwynbleid a pisz eise to Gwynbleidd i był tak nazywany przez driady a nie przez elfy, gdyz one nazywaly go vatt `gern.

Pozdrawiam. plus polecam przeczytac sage i opowiadania.
(04-December-2016 20:55:05)kubolik3 napisał(a): [ -> ]Witam
Wiem,żę dziś już nikt mnie nie kojarzy i nie pamięta.
Nuiestety kolego troche żle dane podsumowałeś. To o uzyskanie 2 ip żeby robić 2 gry naraż jest kłamstwem gdyż mowili to na tvgry.pl na yt, a cd projekt nic takiego nie mówiło. Po 2 nie będzie wiedźmina 4.... R.I.P/
Przygoda związana z białym wilkiem jest skończona. narazie nic prócz tego, że nie zobaczymy już gry w odsłonie z Geraltem. Z tego co mi wiadomo (wiadomośc jest nie pewna, gdyż mówił mi to kolega z uczelni, którego brat jest wizualistą w CDP) kolejny wiesiek ma sie opierać na przygodzie Vesemira lub historii powstawania cechu wiedźminskiego i jego początków gdy wiele było smoków i bobołaków. O i jeszcze jedno kolego. JAk bierzesz sie za pisanie wątku to napisz to beż błedów bo jest ich wiele np. piszesz Gwynbleid a pisz eise to Gwynbleidd i był tak nazywany przez driady a nie przez elfy, gdyz one nazywaly go vatt `gern.

Pozdrawiam. plus polecam przeczytac sage i opowiadania.
Artykuły się czyta, to się wie... Pisząc to wiedziałem, że ktoś się uczepi. Wpisz sobie Wiedźmin 4 w google, a na fb był wywiad z Iwińskim i jasno mówił, iż niezaprzepaści tej serii.
Stron: 1 2
Przekierowanie